Kuva: All Over Press

Machine Gun Kelly tukee Megan Foxia kohun keskellä - "Lapset ovat Meganille kaikki kaikessa"

04.11.2020 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fox nousi otsikoihin kommentoimalla varsin suoraan eksänsä julkaisemaa kuvaa.

Megan Fox, 34, nosti vastikään paljon otsikoita, kun hän kommentoi varsin suoraan eksänsä Brian Austin Greenin, 47, julkaisemaa halloween-kuvaa.

Kuvassa oli nimittäin poseerannut ex-parin yhteinen 4-vuotias Journey-poika, ja Fox ei ymmärtänyt, miksi lapsia pitää esitellä sosiaalisessa mediassa.

"Sinä haluat selvästi ruokkia huhua, että olen poissaoleva äiti ja sinä olet vuoden isä. Onneksi olkoon, olet selvästi merkillinen ihminen! Miksi ihmeessä tarvitset internetiltä kaikua sille, että lapset rakastavat sinua?" Fox muun muassa kirjoitti.

Megan Foxin poikaystävä räppäro Machine Gun Kelly, 30, haluaa olla rakkaansa tukena, kun naisen kommentti on herättänyt paljon kohua ja keskustelua.

- Mitä ikinä Megan tekeekin, niin MGK tukee häntä. MGK tietää, että lapset ovat Meganille kaikki kaikessa, lähde kertoi Hollywood Life -julkaisulle ja jatkoi:

- MGK haluaa aina auttaa rakastaan, ja kunnioittaa sitä, että Megan on hyvä äiti. Hän myös tietää, että Megan selviää kaikesta itse, sillä hän on vahva nainen.

Fox ja Machine Gun Kelly varmistivat huhutun seurustelusuhteensa heinäkuussa. Kelly on kertonut radiopersoona Howard Sternin haastattelussa, että on elämässään ensimmäistä kertaa rakastunut

Lue myös: Megan Fox ja räppäri Machine Gun Kelly suutelevat musiikkivideolla - fanit innostuivat

Lue myös: Megan Fox suuttui ex-miehelleen eikä säästellyt sanojaan - "Lapsia ei ole vaikea poistaa kuvista"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat