Kuva: AOP

Lady Gagan isä ilmaisi tukensa Trumpille tämän Gaga-kommenteista huolimatta

05.11.2020 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Poptähden isä Joe Germanotta kertoi Twitterissä tukevansa Donald Trumpia, mutta päätyi poistamaan twiittinsä.

Poptähti Lady Gagalla, 34, ja hänen isällään Joe Germanottalla, 63, on voimakkaasti toisistaan poikkeavat näkemykset siitä, kenen tulisi voittaa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Siinä missä Gaga on tukenut näkyvästi Joe Bidenia muun muassa pitämällä tunteikkaan puheen tämän kampanjatilaisuudessa, hänen isänsä on tunnustautunut Donald Trumpin kannattajaksi. People-lehti kertoo, että Germanotta twiittasi ytimekkäästi ”Donald Trump 2020” sittemmin poistetussa twiitissään. Toisessa niin ikään myöhemmin poistamassaan twiitissä Germanotta viittasi siihen, että hänellä on eriävät poliittiset mielipiteet tyttärensä kanssa.

Laulajan isä tukee istuvaa presidenttiä Donald Trumpia siitäkin huolimatta, että tämä naljaili suoraan Lady Gagalle kampanjatilaisuudessaan.

- Lady Gaga ei ole kovinkaan hyvä. Voisin kertoa teille monia tarinoita Lady Gagasta. Tiedän paljon asioita, Trump sanoi yleisölle, joka alkoi buuata Lady Gagalle.

Joe Germanotta ja Lady Gaga (kuva: AOP)

Lady Gaga puhui juuri vaalien alla Joe Bidenin kampanjatilaisuudessa. Gaga nosti esiin esimerkiksi Trumpin aiemmat puheet naisten kourimisesta ja kehotti äänestämään Bidenia, joka ”on hyvä ihminen”.

- Hän on oikea valinta. Tiedätte sen ilman, että kerron sen teille. Olette minun tavoin kokeneet viimeiset neljä vuotta ja teillä on kaikki tarvittavat todisteet miettiä tätä valintaa ja tietää, että Joe on oikea valinta, Gaga sanoi tilaisuudessa.

- Äänestäkää niin kuin elämänne riippuisi siitä, tai niin kuin lastenne elämä riippuisi siitä, Gaga jatkoi.

Gagan puheen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Poliittisista erimielisyyksistä huolimatta vaikuttaa siltä, että Gagalla ja hänen isällään on läheiset välit. Hän on kertonut yrittäneensä parantaa isänsä haavat merkittävän perhetrauman jäljiltä vuoden 2016 Joanne-albumillaan, jonka hän omisti isänsä 19-vuotiaana edesmenneelle siskolle Joanne Germanottalle.

Lue myös: Lady Gaga puhui edellisestä suhteestaan vaalitilaisuudessa - 'Nyt rakastan Joeta'

Lue myös: Lady Gaga kiittää isoäitiään elämänsä suunnan muuttamisesta - kertoo käänteentekevästä hetkestä

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat