Kuva: AOP

Donald Trump hyökkää Lady Gagaa ja Jon Bon Jovia vastaan: "Hän aina nuoleskelee persettäni"

03.11.2020 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Juuri presidentinvaalipäivän alla Trump nosti esiin puheessaan monet musiikkimaailman suuret nimet, jotka kannattavat vastaehdokas Joe Bidenia.

Yhdysvaltain presidentinvaalipäivä on koittanut. Monet mielipidekyselyt ennakoivat demokraattien Joe Bidenin voittoa republikaanien istuvasta presidentistä Donald Trumpista. Molemmat ehdokkaat ovat kampanjoineet ahkerasti viime päivinä, ja Trump on esimerkiksi puhunut kampanjatilaisuudessa Pennsylvaniassa. Kyseisessä tilaisuudessa Trump päätti hyökätä populaarimusiikin suurnimiä vastaan. Hyvin monet popin, rapin ja rockin suurnimistä ovat demokraattien ja Joe Bidenin puolella.

- Nyt hänellä [Bidenilla] on Lady Gaga puolellaan. Voisin kertoa teille monia tarinoita Lady Gagasta. Tiedän paljon asioita, Trump sanoi.

Lady Gaga (kuva: AOP)

Tämän jälkeen mies jatkoi puhumalla Bon Jovi -yhtyeen nokkamiehestä Jon Bon Jovista.

- Aina kun hän näkee minut, hän nuoleskelee persettäni. ”Voi herra presidentti”, hän sanoo. Kai hän saa siitä jotain itselleen niin kuin kaikki muutkin, Trump totesi.

Jon Bon Jovi (kuva: Handout)

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Tämän jälkeen Trump kehuskeli saavansa vaalitilaisuuksiinsa suuremmat yleisömäärät kuin Joe Biden, vaikka tällä onkin monien isojen tähtien tuki. Trumpin mukaan Bidenin tilaisuuksiin saapuva väki kaikkoaa äkkiä, kun Bon Jovin kaltainen artisti on hoitanut esiintymisensä. Bon Jovi esiintyi Bidenin kampanjatilaisuudessa Pennsylvaniassa, ja Reutersin mukaan monet Trumpin tukijat jakoivat tilaisuutta koskien virheellistä tietoa, jonka mukaan yhtye olisi esiintynyt vain ”12 ihmiselle ja seitsemälle kurpitsalle”. Monet tiedotusvälineet kuitenkin raportoivat, että paikalla oli ihmisiä yli 230 autossa. Biden on pitänyt koronaviruksen takia tilaisuuksia, joihin on saanut tulla vain autolla turvavälien säilyttämiseksi, mutta Trump on pitänyt perinteisiä tilaisuuksia, joissa turvavälejä ei pidetä.

Donald Trump mainitsi puheessaan myös supertähtipari Beyoncén ja Jay-Z:n, jotka tukivat näkyvästi Hillary Clintonia vuoden 2016 vaaleissa. Trump ilmaisi paheksuntansa siitä, että Jay-Z kiroili esiintyessään Clintonin tilaisuudessa. Trump myös väitti, että Clinton jäi Beyoncén ja Jay-Z:n esityksen jälkeen puhumaan tyhjälle yleisölle.

Lue myös: Donald Trump lyttäsi Borat-tähti Sacha Baron Cohenin - sitten koomikko iski takaisin

Lue myös: Lady Gagan pitää muistaa yksi tärkeä asia äänestämisessä - "Toistan sitä jatkuvasti itselleni"

Lähteet: NME, Reuters

Kilpailut

Uusimmat