Kuva: AOP

Rob Halford saa yhä ikäviä somekommentteja homoseksuaalisuudestaan - ei jätä niitä huomiotta

11.11.2020 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Halfordin mukaan on tärkeää keskustella asioista, ei vain lakaista niitä maton alle.

Judas Priest -nokkamies Rob Halfrod, 69, kertoo tuoreessa haastattelussa joutuvansa yhä edelleen satunnaisesti kiusaamisen kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Miehen mukaan hän saa toisinaan ilkeitä kommentteja homoseksuaalisuudestaan, mutta ei lakaise niitä maton alle, vaan pyrkii aina avaamaan keskustelun.

- Kyllä yhä edelleen minua kiusataan satunnaisesti sosiaalisessa mediassa homoseksuaalisuudestani. Minä kuitenkin vastaan niihin, sillä minusta on tärkeää tehdä niin. On tärkeää, että tiedän maailmassa edelleen olevan sellaisia ihmisiä. En työnnä heitä pois, vaan syleilen heitä. Yleensä sanon heille: hei, jutellaan siitä, miksi sinusta tuntuu tuolta, mies kertoo.

Viime kuussa hän kertoi Phoenix New Times -lehden haastattelussa, että hänelle on täysin ok, että hänen seksuaalisuutensa nousee yhä edelleen lehtien otsikoihin. 

- Olen iloinen voidessani puhua siitä, sillä se on tärkeä asia, johon liittyy todella monenlaisia haasteita. Roolini homomiehenä heavy metal -piireissä on juuri tämä, puhua epäoikeudenmukaisuudesta ja kaikista niistä pahoista asioista, joita tapahtuu ympäri maailman. Tulen puhumaan näistä asioista niin pitkään, että siihen löytyy jonkinlainen harmonia. 

- On mielenkiintoinen ajatus, ettei ihminen voi olla homoseksuaali ja metallipää. Minä haluan muuttaa tämän väärinkäsityksen, hän päättää. 

Halford kertoi MTV:n haastattelussa vuonna 1998 olevansa homoseksuaali. Paljastus ei tullut faneille yllätyksenä ja metallipiirien reaktio paljastukseen olikin yleisesti hyväksyvä. 

Lue myös: Rob Halford joutui nuorena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi - "Voin edelleenkin tuntea kauhun"

Lue myös: Judas Priest -keulakuva puhuu homoseksuaalisuudestaan: "Hetero ei voisi tehdä työtäni"

Lähde: Ultimate Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat