Kuva: AOP

Cardi B:n väitettiin loukkaavan hinduja tuoreella mainoskuvallaan - nyt nainen pyytää anteeksi

12.11.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Lenkkarimainos nostatti syytökset kulttuurisesta omimisesta.

Rap-tähti Cardi B:n, 28, tuore kansikuva Footwear News -julkaisussa on nostattanut syytöksiä kulttuurisesta omimisesta. Kyseisessä kuvassa nainen poseeraa kuvassa, johon hänet on muokattu hindulaisen jumalattaren Durgan tapaan monikätiseksi. Kuvalla Cardi B mainostaa uutta Reebokin lenkkarimallistoaan.

Kuva nostatti syytöksiä kulttuurisesta omimisesta, ja kohun noustua Cardi B on pahoitellut kuvaa Instagramin tarinoissa julkaisemissaan videoissa.

- Kuvauksissa minulle kerrottiin, että olisin jumalatar, joka edustaa vahvuutta, naiseutta ja vapautumista. Se kuvastaa minua täysin, ja ajattelin, että se olisi mahtavaa. Jos ihmiset ajattelevat, että olen loukannut heidän uskontoaan tai kulttuuriaan, haluan sanoa, että olen pahoillani. Se ei ollut tarkoitukseni, Cardi B sanoo.

Nainen lupaa olla tarkempi näissä asioissa tulevaisuudessa. Kyseistä kuvaa ei löydy Cardi B:n tai myöskään kuvan julkaisseen Footwear Newsin Instagram-tileiltä, mutta näet kuvan alla olevan twiitin ensimmäisenä kuvana. Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Myös Footwear News -julkaisu on pahoitellut kansikuvaa ja kertonut laittaneensa levitykseen nyt toisen kansikuvan.

”Tarkoituksenamme oli osoittaa kunnioitusta hindujumalatar Durgalle ja halusimme näyttää siinä vahvan naisen. Nyt tajuamme, että emme ottaneet huomioon tiettyjä kulttuurisia ja uskonnollisia asioita ja että kuvan voi nähdä hyvin loukkaavana. Otamme tästä täyden vastuun ja pyydämme anteeksi”, julkaisun Instagramissa kirjoitetaan.

Uuden kansikuvan Cardi B:stä pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Rock-legenda lyttää Cardi B:n WAP-hitin: "Se on kuvottava"

Lue myös: Cardi B:n ja 2-vuotiaan tyttären yhteiskuvat herättivät paheksuntaa - "Todella surullista"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat