Kuva: AOP

Marja Hintikka juontaa uutta viihdeohjelmaa - "Jos Marja 14-vee olisi tiennyt, mihin joutuu..."

12.11.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ohjelma alkaa joulukuussa MTV3-kanavalla.

Joulukuussa MTV3-kanavalla alkaa uusi Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma, jossa tunnetut suomalaiset yllätetään ainutlaatuisella tavalla: heidät istutetaan tuoliin ja ainoa asia, mitä he tietävät on, että kohta tapahtuu jotain!

Jännitys tiivistyy ja pian lavalle saapuu tunnettu artisti, joka omistaa yllätettävälle henkilökohtaisen laulun. MTV:n tiedotteen mukaan ohjelmassa nähdään näyttelijöitä, urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, viihdetaiteilijoita ja eläviä legendoja.

Ohjelman juontaja toimii Marja Hintikka, 42, joka on tiedottanut asiasta myös suositulla Instagram-sivullaan. Hintikka on työtehtävästään varsin innoissaan.

"Tämä on I-H-A-N-A ohjelma, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. En oo ikinä nähnyt näitä meille kaikille tuttuja hahmoja näin ”housut kintuissa”, Hintikka kirjoittaa ja jatkaa:

"Jos Marja 14-vee olisi tiennyt mihin joutuu, niin olis varannut 10 nimmarivihkoa valmiiksi - sellainen määrä viihteen, taiteen ja urheilumaailman staroja on mukana yllätettävinä sekä juonimassa näitä musiikillisia yllätyksiä"

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman ensimmäinen jakso nähdään 25. joulukuuta kello 20.00.

Näet koko Hintikan julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä juontaa uutta viihdeohjelmaa - kuka on kirppiksen kingi?

Lue myös: Ile Uusivuori esittelee hulvattomia isänpäiväkorttejaan - "Lempijuoma kalja"

Kilpailut

Uusimmat