Kuva: AOP

Rillit huurussa -tähden hiukset syttyivät tuleen yökerhossa - muistelee eriskummallista tapausta

13.11.2020 08:15 - Iiro Myllymäki

Kaley Cuoco luuli ihmisten osoittelevan häntä, koska hänet tunnistettiin julkkikseksi.

Rillit huurussa -sarjasta tunnettu Kaley Cuoco, 34, on kertonut villistä yökerhokokemuksestaan Italian Roomassa. Nainen oli kuvaamassa Roomassa HBO Max -palveluun tulevaa The Flight Attendant -sarjaa ennen koronapandemiaa ja päätyi juhlimaan muutaman muun näyttelijän kanssa.

Porukka oli tutustunut muutamaan paikalliseen, jotka ohjastivat bileseurueen pieneen yökerhoon. Cuoco kiinnitti yökerhossa heti huomionsa kynttelikköihin, joissa paloi oikea tuli. Nainen mietti, että tämä saattaa olla vaarallista ahtaassa yökerhossa.

Myöhemmin Kaley Cuoco oli istumassa yhden ystävänsä kanssa ja haistoi palaneen käryn. Hänen hiuksensa olivat syttyneet tuleen kyntteliköstä, mutta hän ei heti tajunnut asiaa. Nainen kuuli, miten ihmiset hänen ympärillään alkoivat huutaa ”fuoco” (eli ”tuli” italiaksi), mutta luuli heidän tunnistaneen hänet ja huutavan hänen sukunimeään Cuoco.

- Lopulta tajusin, että hiukseni olivat tulessa. Luulin ensin, että he tarkoittavat, että olen kuvaannollisesti kuuma ja tulessa, mutta tosiasiassa hiukseni olivat syttyneet täysin tuleen, Cuoco muistelee The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Nainen ei kerro haastattelussa sen tarkemmin, miten hän selvisi tilanteesta, mutta ilmeisesti pysyviä vaurioita ei tilanteesta jäänyt ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Lopulta tapahtumaketjusta muodostui sisäpiirivitsi, kun jotkut työryhmäläiset alkoivat kutsua naista Fuoco-nimellä.

Lue myös: Rillit huurussa -tähti treenasi maski kasvoillaan ja sai karuja kommentteja: Ei jäänyt sanattomaksi

Lue myös: Rillit Huurussa -kaunotar kertoo, kuinka saavutti upean kuntonsa - söi ennen karkkia joka ilta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat