Kuva: AOP

Rillit Huurussa -kaunotar kertoo, kuinka saavutti upean kuntonsa - söi ennen karkkia joka ilta

28.05.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Kaley Cuoco teki totaalisen elämäntaparemontin muutama vuosi sitten.

Rillit Huurussa -tähti Kaley Cuoco, 33, on upeassa kunnossa. Nainen paljasti omat arkirutiininsa, josta hänen mielestään jokaisen pitäisi pitää kiinni. Cuoco kertoi asiasta Women´s Health -julkaisulle. 

Jos inhoat salilla käymistä tai juoksemista, tähden mukaan sitä ei pitäisi tehdä. Etsi siis itsellesi sopiva laji, olipa se sitten tanssi tai vaikkapa uiminen ja tee sitä. Cuoco kertoo, että hän itse inhoaa lenkkeilyä, mutta on rakastunut spinningiin ja joogaan. 

Valitse iltapalasi ja välipalasi huolella.

- Jokainen tietää, että on vaikea olla järkevä, jos kotiin tullessa on aivan kiljuva nälkä. Kannattaa kuitenkin jättää raskaimmat eväät kaappiin iltamyöhällä.

Cuoco kertoo, että hänellä oli usein tapana syödä karkkia ennen nukkumista. Jos sinun tekee mieli iltapalaa, valitse vaikka omena tai joku muu hedelmä, joka on terveellisempi vaihtoehto, 

(kuva: AOP)

- Älä ole itsellesi liian ankara.

Cuoco kertoo, että pysyy kunnossa sillä, että hänen arkiruokailunsa on tasapainossa, mutta hän herkuttelee aina välillä.

- Jos sinun siis tekee mieli ranskalaisia tai pitsaa viikonloppuna, anna itsellesi se tyydytys. 

Nainen myös ottaa aikaa itselleen, silloin kun sitä tarvitsee. 

- Joskus keho tarvitsee todella lepoa ja yleensä tiedät sen myös itsekin. Ota silloin aikaa itsellesi ja tee sitä, mitä todellakin rakastat. 

Jos sinun on vaikea pysytellä erossa herkuista, älä osta niitä kotiin. Cuoco kertoo, että hän löysi terveellisen ruokailurytmin sen jälkeen, kun hän heitti kotoaan pois kaikki epäterveelliset ruoka-aineet. 

Ja Cuoco neuvoo, ettet todellakaan tule katumaan treeniä. Joten siinä vaiheessa, kun sinusta tuntuu vaikealta aloittaa kuntoilua, mieti, kuinka hyvältä sinusta tuntuu treenin jälkeen. 

Lue myös: Rillit Huurussa -tähti hylättiin ensin ikonisesta roolista - sarja olisi saanut erilaisen käänteen

Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar julkaisi suloisen parisuhdekuvan - kertoo parista paljon

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat