Kuva: AOP

Dwayne Johnson ei mahtunut urheiluautoon - jättibudjetilla tehdyn elokuvan kohtaus meni vihkoon

16.11.2020 21:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnsonin fyysiset mitat aiheuttivat haasteita tulevan Netflix-toimintaelokuvan kuvauksissa. Kuukausien valmistelutyö oli valua hukkaan, kun tähti ei mahtunutkaan kuvauspaikalle hankitun Porschen ratin taakse.

Dwayne "The Rock" Johnson, 48, on tunnettu paitsi pitkästä urastaan näyttelijänä ja showpainijana myös suuresta koostaan. Johnson on 196 senttimetriä pitkä ja painaa lähes 120 kiloa. 

Johnsonin koko aiheutti haasteita tulevan Red Notice -elokuvan kuvauksissa, selviää tähden julkaisemasta Instagram-päivityksestä.

Elokuva on Netflixin omaa tuotantoa. Varietyn mukaan kyseessä on jättibudjetilla tehtävä toimintakomedia, jonka pelkän tuotantobudjetin on arvioitu olevan noin 160 miljoonaa dollaria. Elokuvan ohjaa Rawson Marshall Thurber ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Gal Gadot ja Ryan Reynolds.

Johnson kertoo päivityksessään, että erästä kohtausta varten kuvauksiin oli hankittu saksalainen Porsche-urheiluauto. Tarkoituksena oli, että Johnson hyppää takaa-ajokohtauksessa auton rattiin ja esittelee ajotaitojaan.

Kaikki ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaan, sillä kun kuukausia kestäneen valmistelutyön jälkeen erikoisauto oli hankittu ja tuotu kuvauspaikalle, ei Johnson mahtunutkaan ratin taakse.

Johnson ei yrityksistä huolimatta kyennyt ahtautumaan auton sisälle. Kun tilanne valkeni kuvausryhmälle, kaikki olivat revenneet nauruun 15 sekuntia kestäneen kiusallisen hiljaisuuden jälkeen.

"V*tut, tervetuloa vuoteen 2020", Johnson kirjoittaa nauruhymiön kera.

Johnson kertoo kuitenkin, että lopulta "luovia keinoja käyttämällä" kuvausryhmä sai kuin saikin kohtauksen purkkiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson näyttää fanien mielestä isommalta kuin koskaan - "Ennen kivi, nyt vuori"

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonin tähdittämä seikkailuelokuva takoi valtavat lipputulot

Lähteet: Instagram, Variety

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat