Kuva: AOP

Ella, 17, on Emma Watsonin täysi kaksoisolento - pysäytetään kadulla jatkuvasti

17.11.2020 20:15 - Iiro Myllymäki

Brittiläinen Ella Norton on saanut nettisuosiota yhdennäköisyydellään näyttelijätähden kanssa.

Harry Potter -elokuvista tutuksi tulleella Emma Watsonilla, 30, on kaksoisolento, joka on nyt saanut nettikansan häkellyksiin. 17-vuotias brittiläinen opiskelija Ella Norton on kuin ilmetty Watson, ja monet eivät pysty erottamaan heitä toisistaan lainkaan.

Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Ella Norton kertoo Bored Panda -sivustolle, että hänen on kerrottu muistuttavan Emma Watsonia jo vuosien ajan. Nuorukainen ei itse uskonut yhdennäköisyyden olevan erityisen vahva ennen kuin alkoi jakaa kuvia itsestään Instagramissa ja Redditissä ja sai paljon huomiota osakseen. Nyt nuori nainen on alkanut harrastaa cosplayta ja tekeytynyt tarkoituksella Watsonin Potter-elokuvissa esittämäksi Hermione-hahmoksi.

Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Vaikka Ella Norton ei olisikaan cosplay-asussa, hänet sekoitetaan usein näyttelijätähteen. Tämän hän on saanut huomata, kun Emma Watsonin fanit ovat pysäytelleet häntä kaduilla.

- Niin käy jatkuvasti! Useimmiten niin käy silloin, kun vierailen isoissa kaupungeissa kuten Lontoossa ja Oxfordissa. On ikävä tuottaa pettymys ihmisille, jotka aidosti luulevat minun olevan Emma, Ella Norton kertoo.

Norton on aikeissa laajentaa cosplay-harrastustaan myös muihin Emma Watsonin näyttelemiin hahmoihin, kuten Kaunottaren ja hirviön Belleen ja Pikku naisia -elokuvan Meg Marchiin.

Lue myös: Billie Eilishin kaksoisolento häkellyttää somessa: "Kumpi teistä on kumpi?"

Lue myös: Sofia Belórfin kaksoisolento on megatähti - katso kuvat kaunottarista

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat