Kuva: Mike Sirén

Somepersoona PT Vatasen kommentti homoseksuaaleista aiheutti närää - vastaa nyt kritiikkiiin

22.11.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vatasen sanomisia kommentoi muun muassa toinen sometähti Tuure Boelius.

Somepersoona PT Vatanen on yrittäjä, jolla on esimerkiksi YouTubessa yli 120 000 ja Instagramissa noin 95 000 seuraajaa. Hän omistaa muun muassa kuntosaliketjun PTVGym.

Mies on herättänyt paljon mielipiteitä, kuten aikaisemmin uutisoimme vanhempien epäilyksistä. Vatanen myös sai tänä syksynä aikaan kohua, kun eräs fani oli kysynyt häneltä mielipidettä homoseksuaaleista.

Tähän Vatanen oli vastannut: "Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa, minä en ole sitä tuomitsemaan, mutta kokeilkaa nyt ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa". Muun muassa Tuure Boelius oli kommentoinut asiaa omilla sosiaalisen median kanavillaan.

- Mielipiteitä meillä on yhtä paljon kuin on somettajiakin ja monet luovat omille kanavilleen sisältöä siitä, mitä muut sanovat. Todellisuudessa minun kommenttini oli ohimennen heitetty ja kohteliaasti sanottu eikä sillä ollut muuta agendaa. En koskaan menetä yöunia tuollaisesta, sillä tiedän itse täysin, että sitä ei oltu kirjoitettu loukkauskannalla, Vatanen kertoo Voice.fi:n haastattelussa ja jatkaa:

- En lähtenyt mukaan siihen juupas-eipäs-väittelyyn, sillä en koe olevani vastuussa pyytämään anteeksi, jos joku tulkitsee sanomisiani väärin. Aina, jos tuollaisista lähtee väittelemään tai asioita puolustelemaan, niin siitä tulee juupas-eipäs-väittelyä ja sen koen hieman jopa lapselliseksi.

Vatanen on tunnettu somepersoona, jolla on esimerkiksi oma kuntosaliketju. (kuva: Mike Sirén)

Huomiota herättävä auto maksaa tuhansia euroja kuukaudessa

Yksi asia, mikä myös herättää paljon huomiota, on PT Vatasen arvokas Lamborghini-auto. Vatanen yllättyi hieman itsekin, kun innostui hankkimaan kyseisen menopelin.

- Minulla oli toissa kesänä Audi, mutta menetin ajokorttini hetkeksi ja halusin myydä koko menopelin. Aloin sitten vitsillä katsomaan uusia autoja, sillä pakkohan sellainen oli kuitenkin jossain vaiheessa hankittava, Kun eräällä tutulla oli Lamborghini myynnissä, niin kiinnostuin siitä. Kaveri sanoi, että tuoppas se Audi tänne ja keksitään samalla Lambolle joku hinta, joten siinä vähän nälkä kasvoi syödessä ja yhtäkkiä pihalla oli kyseinen urheiluauto.

Ihan halpa "harrastus" Lamborghinin ylläpitäminen ei ole.

- Jos tuollaiseen laskee kaikki lainat, verot, vakuutukset ja käyttökulut, niin se maksaa noin 3000 euroa kuukaudessa. Tietenkin kun sitä lainaa pikkuhiljaa vähentelee, niin kulutkin tippuvat lopulta.

Vatanen on yrittäjäperheestä, sillä hänen isänsä on yrittäjä. Isä onkin antanut vain lähinnä yhden neuvon, kun on seurannut vierestä poikansa uraa.

- Ainoa ohje on oikeastaan ollut se, että pitää varoa, jotta hommat eivät mene yli. Jos työ alkaa hallitsemaan liian paljon, niin ne elämän oikeasti tärkeät asiat, kuten esimerkiksi vaimo, voi jäädä vähemmälle huomiolle. Yritänkin vaalia sitä, että perheelle on aikaa.

Ison osan työstään Vatanen tekee puhelimellaan. Mies yrittääkin opetella siihen, että älylaitteenkin voi hetkeksi siirtää sivuun.

- Tietenkin se on haastavaa, kun esimerkiksi töitä tekee paljon puhelimella. Jos olisi jossain sellaisessa työpaikassa, että on tietyt työajat, niin sillon olisi myös selkeä vapaa-aika. Nyt kuitenkin tuo puhelin on aina mukana. Pikkuhiljaa olen opetellut sitä, että sen puhelimen voi hetkeksi jättää pois, sillä ei se internet sieltä mihinkään katoa.

Haastattelun ensimmäisen osan voit lukea täältä.

Lue myös: Somepersoona PT Vatasen elämäntyyli huolestutti fanien vanhempia: "Piti avata, mistä rahat tulevat"

Kilpailut

Uusimmat