Kuva: AOP

Jason Momoa oli hullaantunut vaimoonsa pyytäessään tätä ensitreffeille - epäili mahdollisuuksiaan

19.11.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Momoa ja Lisa Bonet kävivät ensimmäistä kertaa treffeillä noin 15 vuotta sitten.

Jason Momoa, 41, oli 26-vuotias, kun hän uskalsi pyytää nykyistä vaimoaan Lisa Bonetia, 53, joka oli tuolloin 38-vuotias, ulos.

Momoaa jännitti, sillä hän oli korviaan myöten ihastunut Bonetiin. Ikäero ei miehen mukaan ollut ongelma, vaan ihastuksen tuoma pelko epäonnistumisesta.

- Kun tapaa ihmisen, joka on uskomaton, viisas, hauska ja jumalatar, niin sitä on hemmetin hermostunut. Varsinkin kun itse ei ole mitään sellaista, Momoa nauroi Men´s Healthin haastattelussa.

Jason Momoa ja Lisa Bonet. (kuva: AOP)

Pariskunta päätyi lopulta yhteen ja heille on siunaantunut myös kaksi lasta. Momoalta kysyttiin haastattelussa deittailuvinkkejä varsinkin sellaisiin tilanteisiin, jos toinen osapuoli on täysin eri sarjassa kuin itse.

- Luovuta heti ja älä tee mitään! Momoa nauroi, sillä hän piti Bonetia täysin mahdollisuuksiensa ulkopuolella.

- Olin niin pirun hermostunut. Mutta jos totta puhutaan, ei minulla ole mitään vinkkejä. Ole oma itsesi ja hauska ja laita toinen nauramaan.

Momoa kertoi vastikään InStyle-julkaisun haastattelussa, että hänen urallaan on ollut varsinkin kaksi hyvin rajua vuotta. Mies näytteli Game Of Thrones -sarjassa Khal Drogoa, joka kuitenkin kuoli hyvin pian jo suosikkisarjan alussa, ja tämän jälkeen alkoi työttömyyskausi. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Jason Momoa tähdittää tulevaa sci-fi-elokuvaa - ylisti ohjaajaa ja taistelukohtauksia

Lue myös: Jason Momoa "näki nälkää" Game Of Thronesin jälkeen - vaikeat ajat johtivat lopulta menestysrooliin

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat