Kuva: AOP

Mitä Trumpin asianajajan päästä valui? Some riemastui ruskeasta norosta, joka tuskin oli hiusväriä

21.11.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Moni epäili päästä valuneen ruskean nesteen olevan hiusväriä, mutta asiantuntijan mukaan se ei ole todennäköistä.

Yhdysvaltalin presidentti Donald Trump järjesti torstaina lehdistötilaisuuden, jossa hänen asianajajansa Rudy Giuliani oli päärooliissa. Mitään uutta tilaisuudessa ei kerrottu, vaan Giuliani jatkoi jo useampaan kertaan kuultuja väitteitä vaalivilpistä. Donald Trump hävisi presidentinvaalit demokraattiehdokas Joe Bidenille, mutta ei ole myöntänyt tappiotaan.

Tiedotustilaisuutta seuranneiden huomio kiinnittyi Giulianin puheen sijaan hänen hermostuneeseen olemukseensa. Giuliani vaikutti kokevan olonsa varsin tukalaksi, ja puheen edetessä hän alkoi hikoilemaan.

Hikoilun seurauksena hänen hiuksistaan alkoi valumaan ruskeaa nestettä. Tilaisuudessa paikan päällä olleet valokuvaajat ikuistivat nestenoron valumisen hetki hetkeltä.

Huomio kiinnittyi Rudy Giulianin hiuksista valuneeseen ruskeaan noroon. (kuva: AOP)

Kuvat lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean lailla. Monet Twitter-käyttäjät epäilivät syyksi hiusväriä, joka olisi lähtenyt leviämään hikikarpaloiden valuessa.

Asiaan tarttui myös sanomalehti The New York Times, jonka haastattelemat parturialan asiantuntijat eivät kuitenkaan usko, että kyseessä olisi hiusväri.

- Hiusväri ei valu noin, ellei sitä ole juuri laitettu, manhattanilaisparturi David Kholdorov kommentoi lehdelle. 

Asiantuntijan mukaan neste tuskin oli hiusväriä. (kuva: AOP)

Hänen mukaansa on hyvin epätodennäköistä, että Giuliani olisi tullut tilaisuuteen väriaineet vielä päässään, sillä liian pitkäksi aikaa päähän jätetty kemikaali polttaisi hiuksia ja päänahkaa.

Asiantuntijan mukaan todennäköisempää on, että Giuliani oli käyttänyt ripsiväriä tai muuta meikkiä pulisonkiensa harmaiden haituvien peittämiseen. 

- Pulisongit ovat yleensä harmaampia kuin muu pään karvoitus. Harmaita voidaan häivyttää pulisonkien alueelta ripsivärin avulla, jotta se näyttäisi luonnollisemmalta, parturi Kholdorov valottaa.

Lue myös: Melania Trumpin huhutaan hautovan avioeroa: "Hän laskee minuutteja"

Lue myös: Jim Carrey palasi Joe Bideniksi vaalituloksen jälkeen - sketsillä miljoonia katselukertoja

Lue myös: Kuittailiko Joe Biden Donald Trumpille? Lippalakin teksti sai sosiaalisen median sekaisin

Lähde: The New York Times

Kilpailut

Uusimmat