Kuva: MTV3

Salatut elämät -tähti Tiia Elgin toinen lapsi syntyi - kertoi ilouutisen suloisen kuvan kera

21.11.2020 14:15 - Henna Koste

Näyttelijä synnytti toisen lapsensa lapsen oikeuksien päivänä.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja tanssija Tiia Elg, 34, on saanut toisen lapsensa yhdessä puolisonsa tanssija  Alexey Smolyaninovin kanssa. Lapsi syntyi eilen 20. marraskuuta lapsen oikeuksien päivänä. Elg on kertonut iloisesta perheuutisesta Instagram-tilillään. Pariskunnan esikoinen syntyi keväällä 2019. 

"Hei hei raskaus, tervetuloa uusi elämä. Eilen, Lasten oikeuksien päivänä, meille syntyi vahva poika. Hän on timantti. Tuossa hän uutuudeltaan tuhisee ja ihmettelee maailmaa, ja me ihmettelemme häntä: Suppusuu, tomera katse, pehmoinen ja tummatukkainen. Maailma on hetkeksi pysähtynyt. Kaikki erittäin hyvin", Elg kirjoittaa Instagramissa. 

Elg on näytellyt Salatut elämät -sarjassa keväästä 2014 lähtien. Elg on näytellyt roolihahmoaan Evaa myös Salattujen elämien spin-off-sarjoissa. 

Elg jäi ensimmäiselle äitiyslomalleen vuoden 2019 keväällä. Tuolloin myös hänen hahmonsa oli sarjassa raskaana, sillä Eva odotti lasta Aarolle. Elg kertoi aiemmin Voice.fi:n haastattelussa rajusta kohtauksesta, joka sai katsojat kauhistelemaan.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elg poseeraa bikineissä erilaisissa "lomakuvissa": "Ennen vs. nykyään" - Viihde - Voice.fi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat