Kuva: AOP

Mikä yhdennäköisyys! Christoffer Strandberg on kuin ilmetty Yksin kotona -tähti

27.11.2020 09:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Fanit huomasivat yhdennäköisyyden - näyttelijä Christoffer Strandberg ja 90-luvun hittileffan tähti Macaulay Culkin olivat lapsena kuin kaksi marjaa.

Viime viikolla näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, julkaisi itsestään lapsuuskuvan lapsen oikeuksien päivän kunniaksi. Tuolloin lukuisat fanit huomasivat, että lapsuudenkuvassa oli jotain tuttua.

"Siis näytät ihan samalta ku se Yksin kotona -elokuvan poika!", kommenteissa kirjoitettiin.

Strandberg kertoo, että sai "noin 5 miljoonaa kommenttia", jotka toistivat samaa. Asiasta intoutuneena näyttelijä julkaisi kuvan, joka vahvistaa asian: Strandberg ja Yksin kotona -lapsitähti Macaulay Culkin olivat lapsena kuin kaksi marjaa.

Näyttelijä paljastaa, että ei koskaan aiemmin ole tullut ajatelleeksi asiaa, vaikka leffat tuttuja ovatkin.

"En ollut itse tätä aiemmin ajatellut, mutta mä RAKASTIN pienenä ja rakastan vieläkin noita leffoja. Pikkupoikana halusin niin olla toi Kevin McCallister", Strandberg kertoo.

"Toivoin jopa, että äiti unohtais mut kotiin, että saisin rakentaa ansoja pahiksille ja tehdä mitä mä haluan (ostaa mitä haluaa kaupassa, syödä sängyssä, katsoa K-18 leffoja, valvoa). Onneks mua ei ole koskaan unohdettu minnekään...", hän jatkaa.

Strandberg vaikuttaa olevan leffojen todellinen fani. Asiasta innostuneena hän kertoo, että saattaa palata 90-luvun hittileffojen pariin jo tulevana viikonloppuna.

"Jouluun on alle kuukausi ja yleensä oon katsonut Yksin kotona 1 & 2 just joulupyhinä. Voi olla, että pitää katsoa nämä jo nyt viikonloppuna", Strandberg sanoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Christoffer Strandberg on suomenruotsalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi näyttelijänuransa lisäksi taitavana imitaattorina ja koomikkona. Strandberg on esiintynyt useammalla Putous-kaudella ja hän tulee juontamaan ensi keväänä nähtävän uuden Putous-kauden.

Lue myös: Roope Salminen kommentoi uuden Putous-juontajan valintaa: "Kansainvälisen tason talentti"

Lue myös: Christoffer Strandberg ja 16 vuotta vanhempi Janne-puoliso rakastuivat puhuessaan kuolemasta

Kilpailut

Uusimmat