Kuva: AOP

Miley Cyrus paljastaa, miksi erosi Liam Hemsworthista - "Rakastan häntä edelleen"

03.12.2020 09:15 - Roy Kokkonen

Pari avioitui kymmenen vuoden on-off seurustelun jälkeen, kun heidän yhteinen kotinsa tuhoutui maastopalossa.

Laulaja Miley Cyrus, 28, kertoo rakastavansa edelleen näyttelijä Liam Hemsworthia, 30,  yhdysvaltalaisradio SiriusXM:n Howard Sternin haastattelussa. Hän oli on-off suhteessa Hemsworthin kanssa yli 10 vuoden ajan. Pari avioitui vuonna 2018, mutta erosi vasta reilun puolen vuoden kuluttua häistä.

Heidän yhteinen kotinsa Malibussa tuhoutui Etelä-Kaliforniassa riehuneissa maastopaloissa vuonna 2018. Cyruksen mukaan kodin menettäminen ajoi heidät avioliittoon.

- Olimme yhdessä siitä lähtien, kun olimme 16.  Olimme kihloissa, mutta en tiedä, olimmeko oikeasti ajatelleet menevämme naimisiin. Meidän talomme paloi. Menetin kaiken. Kaikki valokuvat, kaikki kirjoittamani biisit, Cyrus kertoo tragediasta.

- Tarrauduin siihen mitä minulla oli talosta jäljellä, joka oli minä ja hän. Ja minä todellakin rakastin ja rakastan häntä hyvin, hyvin paljon. Ja tulen aina rakastamaan, hän kertoo.

Avioliitto kuitenkin päättyi vasta reilun puolen vuoden kuluttua häistä. Cyrus kuvattiin tuolloin suutelemassa Kaitlynn Carterin kanssa.

- Meillä oli liikaa ristiriitoja. Kun tulen kotiin, haluan tukeutua. En pidä draamasta tai riidoista, Cyrus avautuu eron syistä.

Eron jälkeen laulaja seurusteli hetken Carterin kanssa. Sittemmin hän alkoi seurustelemaan laulaja Cody Simpsonin kanssa, mutta pari päätyi eroon elokuussa.

Lue myös: Miley Cyrus retkahti koronakesän aikana - "Olen ollut nyt kaksi viikkoa selvin päin"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat