Kuva: AOP

Selena Gomez on viihtynyt viime aikoina NBA-tähden kanssa: "Hän pitää Jimmyä mahtavana tyyppinä"

03.12.2020 12:15 - Reija Saarinen

Gomez ja Jimmy Butler ovat nähneet toisiaan nyt muutamia kertoja, mutta suhteesta ei voida puhua.

Selena Gomez, 28, on viihtynyt jo jonkin aikaa sinkkuna. Viime aikoina Gomez on kuitenkin bongattu illallisilta NBA-tähti Jimmy Butlerin, 31, kanssa, mikä on käynnistänyt spekulaatiot mahdollisesta suhteesta. 

Gomez itse ei ole kommentoinut suhdehuhuja millään tavalla, mutta hänen lähipiiristään kerrotaan, että kaksikko on tavannut toisensa jo muutamaan otteeseen. Silti suhteesta ei voi puhua.

- He ovat käyneet treffeillä ja Selena pitää Jimmyä mahtavana tyyppinä. He ovat nähneet muutamia kertoja Selenan ollessa New Yorkissa. Homma on rennolla pohjalla, mutta Selena on valmis katsomaan, mihin tämä johtaa, lähipiiristä kerrotaan.

Lähipiirin mukaan Gomez nauttii sinkkuna olosta eikä sen vuoksi aio kiirehtiä suhteeseen. Viime aikoina hän on kuitenkin ollut valmiimpi tapailuun. 

- Selena on ollut todella tarkka terveytensä suhteen tänä vuonna. Hän ei ole juurikaan poistunut koronakuplastaan. Hän on tehnyt paljon töitä kotona. Sen lisäksi hän on kokkaillut paljon ja nähnyt vain harvoja ystäviään säännöllisesti. 

Mirror-lehti ei saanut Gomezia tai Butleria kommentoimaan suhdehuhuja. 

Jimmy Butler (kuva: AOP)

Lue myös: Miltä kuuluisien ex-parien lapset olisivat näyttäneet? Katso tekoälyn avulla luodut kuvat

Lue myös: Selena Gomez sai fanit huolestumaan - "Rukoilen hänen terveytensä puolesta"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat