Kuva: Emmi Moilanen

Biiffi ohi? Gettomasa puhalsi omalta osaltaan pelin poikki ja lähetti terveisiä Lukas Leonille

07.12.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lukas Leonilta vastausta ei ole vielä saatu.

Uutisoimme perjantaina Lukas Leonin ja Gettomasan välisestä räppibiitistä. Homma juontaa juurensa huhtikuuhun, jolloin Lukas Leon julkaisi YouTubessa videon yhdessä Suomen freestyle-räpin kolminkertaisen mestarin MC Kajon kanssa. Videolla kuullaan Lukas Leonin suusta muutama kuitti Gettomasan suuntaan.

Viime viikolla, noin puoli vuotta Lukas Leonin YouTube-videon jälkeen Gettomasa julkaisi kappaleen Veli mä vannon, jossa kohteeksi päätyy myös Lukas Leon. Kyseisellä kappaleella kuultu dissaus oli sen verran selkeää, että odottelu Lukas Leonin vastineesti alkoi. 

Odotettu vastaus saatiin Gekkomasa-kappaleen myötä. Neliminuuttinen kappale on täyttä dissausta Gettomasan suuntaan. Yhden kappaleen laineista pääset katsomaan alta. 

"Halvennat naisii sovinistina niinku faijas teki - isäsi poika / sua pidetää räppipiireissä mulkkuna jätkänä / jopa sun omas lafkas."

Koko biisin pääset kuuntelemaan alta. 

Gettomasa ei odotetustikaan jättänyt hommaa tähän, vaan julkaisi lauantaina kappaleen Istu. Biisissään Gettomasa muun muassa kertoo ymmärtävänsä, että Lukas Leon haluaa olla kuin hän. Samalla hän toteaa kylmästi, ettei Lukas Leon olisi mitään ilman Cheekin tukea. 

"Äijälle kirjotetaan kaikki biisit / koska sä et osaa tehdä yksin musaa / susta ei ikinä tuu meitsiä / poika me tultiin ihan eri reittiä / et luonu sun haippii ite."

Biisin pääset kuuntelemaan alta. 

Viikonlopun aikana Lukas Leonin vastausta Istu-kappaleeseen ei ehtitty saamaan. Eilen, itsenäisyyspäivänä Gettomasa päättikin yllättäen viheltää pelin poikki. Hän kertoo Instagramissa, että hänen osaltaan homma on tässä. 

"Haluaisin sanoa, että tämä niin sanottu biiffi Lukas Leonin kanssa on meikän puolelta ainakin ohi ja mulla ei ole oikeasti mitään henkilökohtaista Lukasta vastaan. Mun mielestä oli siltä rohkee ja tosi paljon pokkaa vaativa liike lähtee puolustaa itteensä ja tehdä dissibiisi meitsistä sen jälkeen, kun olin vähän piikitelly sitä parilla lainilla mun edellisessä sinkussa," hän toteaa. 

Samaan hengenvetoon hän toivottelee Lukas Leonille kaikkea hyvää.

"Tää oli vaan tilanne, missä kaks taistelijaa otti toisistaan mittaa ja laitto itsensä ja oman ylpeytensä likoon. Te saitte sen ansioista viihdyttävän show´n. Nyt on ehkä ihan hyvä aika pistää tää taistelu mun mielestä pakettiin ja mennään eteenpäin uusiin juttuihin. Nostan mun hattuu Lukas Leonille. Haluun lähettää äijälle pelkkää hyvää energiaa tähän talveen ja uusiin musahommiin."

Koko julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Gettomasan julkaisua ovat etupäässä kommentoineet lukuista tunnetut suomalasräppärit Elastisesta Brädiin

"Hyvä äijät," Elastinen muun muassa toteaa.

"Ja näin", jatkaa sen sijaan Brädi.

Muutoinkin päivitys on saanut lukuisia kommentteja, joissa korostuu arvostus miestä ja hänen elettään kohtaan.

Lukas Leon ei julkaisesti ole vielä ottanut kantaa biiffin loppumiseen. 

Lue myös: Gettomasa toi "rapin kuuloisen rapin valtavirtaan" - nyt hän havittelee viittä Emma-pystiä

Kilpailut

Uusimmat