Kuva: AOP

Chris Hemsworthin hittielokuva laajenee tulevaisuudessa - 'Kerrottavaa on niin paljon'

09.12.2020 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Extraction keräsi noin 90 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen neljän viikon aikana.

Viime vuonna suoratoistojätti Netflix julkaisi action-elokuvan Extraction, jota tähditti Marvel-universumin Thor-hahmostaan tuttu näyttelijä Chris Hemsworth, 37. Extraction keräsi noin 90 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen neljän viikon aikana ja näin siitä tuli kaikkien aikojen suosituin ensi-iltaelokuva Netflixissa.

Extractionin tuottajina toimivat Joe ja Anthony Russo, jotka ohjasivat ennätyksiä rikkoneen supersankarielokuvan Avengers: Endgamen.

Extraction tulee samaan jatkoa, Joe Russo paljasti viime kuussa. Nyt kuitenkin on selvinnyt, että suunnitteilla on vieläkin suuremman universumin luominen.

- Me työskentelemme kovasti, jotta voimme rakentaa järkälemäisen universumin elokuvien ympärille, minkä kautta esimerkiksi sivuhahmojen juoneen pääsee käsiksi. Jos olet vaikka innostunut David Harbour -hahmosta, niin voi olla, että näet hänet omassa elokuvassaan, Anthony Russo kertoi Colliderin haastattelussa.

Esimerkiksi Marvel-elokuvien maailma koostuu useista eri leffoista, jotka ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Näin nähtävästi tulee käymään myös Extractionille.

- Ehkä fanit saavat tätä kautta enemmän selvää siitä, mitä elokuvissa oikein tapahtuu. Extraction on täynnä kaikkea hyvin mielenkiintoista, minkä tarinat ansaitsevat tulla nähdyksi.

Ensimmäisessä elokuvassa Hemsworth esittää palkkasoturi Tyler Rykea, joka saa uransa vaarallisimman tehtävän, kun hänet värvätään pelastamaan kansainvälisen rikollispomon kidnapattu poika.

Extraction perustuu Ande Parksin kirjoittamaan Ciudad-kirjaan.

Lue myös: Chris Hemsworthin tähdittämä Netflix-hitti saa jatkoa - "Olemme innoissamme"

Lue myös: Hulk Hogan vitsaili Chris Hemsworthista: "Onko hän tarpeeksi komea näytelläkseen minua?

Lähde: Joblo

Kilpailut

Uusimmat