Kuva: AOP

Khloé Kardashian teki lahjoituksen hyväntekeväisyyteen tyttärensä kanssa: 'Vuosi on ollut vaikea'

10.12.2020 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian jakoi kuvia ja videoita lahjoitusreissulta omalla Instagram-tilillään.

Khloé Kardashian, 36, kertoi Instagram-tilillään tehneensä tyttärensä True Thompsonin, 2, kanssa lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Kardashian vei yhdessä tyttärensä kanssa kasan leluja paikalliselle paloasemalle, joka jakaa tavarat myöhemmin niitä tarvitseville.

"Kun katsoin uutisia, kuulin, että lahjoitukset ovat tippuneet 50 prosenttia viime vuodesta. Vuosi on ollut todella kamala monille ihmisille. Tänä vuonna moni ei ole voinut tehdä lahjoituksia tuttuun tapaan ymmärrettävistä syistä. On kuitenkin olemassa moni erilaisia tapoja, joilla voimme auttaa," Kardashian kirjoittaa.

Kirjoituksessaan Kardashian muistuttaa kaikkia siitä, että ystävällisyys ja toisten huomioiminen pienin teoin on tässä ajassa suunnattoman tärkeää. 

"On tärkeää muistuttaa ihmisiä siitä, että he eivät ole yksin."

Samaan hengenvetoon hän toteaa, että hänestä on tärkeää, että hänen oma tyttärensä ymmärtää miten siunattu ja onnekas hän on. Siksi hän haluaa opettaa myös lapselleen sen, että etenkin näinä vaikeina aikoina on hyvä auttaa muita. 

"En puhu hyväntekeväisyydestä usein ääneen, sillä minusta ystävällisiä eleitä voi tehdä myös äänettömästi ja privaatisti. Ainoa syy sille, miksi julkaisen tämän, on se, että olen saanut todella paljon kyseleitä siitä, miten voi auttaa. Jos siis sinulla on mahdollisuus lahjoittaa leluja tai lämpimiä vaatteita, tee se."

Päivitys on otettu Kardashianin seuraajien keskuudessa vastaan suurella lämmöllä. Moni kiittelee etenkin sitä, miten hän kasvattaa lastaan.

"Todella hienoa, että opetat näitä asioita lapsellesi."

"Juuri tästä syystä olet suosikkini Kardashianin perheestä."

"Hienoa, että näytät tällaista esimerkkiä."

Kuvia ja videoita lahjoitushetkestä pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Khloé Kardashian muuttaa "pettäjämiehensä" mukana toiseen kaupunkiin - taustalla rahakas sopimus

Lue myös: Khloé Kardashian myi luksuskotinsa ennätyshintaan ja kääri huimat voitot - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat