Kuva: AOP

Miley Cyrus jakoi vuotaneen kohuvideonsa 10 vuoden takaa: "En muista paskaakaan"

14.12.2020 15:45 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrusin puhtoinen imago otti osumaa vuosikymmen sitten, kun hänet kuvattiin käyttämässä päihteitä.

Laulaja Miley Cyrus, 28, on ollut vuosien saatossa monissa kohuissa. Kymmenen vuotta sitten maailma kohisi, kun Disney-tähtenä tunnettu juuri 18 vuotta täyttänyt Cyrus nähtiin videolla polttelemassa salviaa ”bongista”. Huumausaineesta päihtynyt Cyrus naureskeli TMZ:n julkaisemalla videolla kavereidensa kanssa. Nuoren naisen toiminta herätti laajaa paheksuntaa, sillä hänet oli opittu tuntemaan Disneyn Hannah Montana -tv-sarjan pääroolista ja hänellä oli paljon nuoria faneja.

Nyt Miley Cyrus on nostanut kymmenen vuoden takaisen videon uudelleen esiin. Nainen jakoi videopätkän Instagram-tilillään. Nyt hän osaa selvästikin jo naureskella kohulle.

”Hyvää 10-vuotispäivää tälle rajoja rikkovalle videolle, jossa teini polttaa bongista ja sanoo typeriä asioita ystävilleen. En tosin tiedä, voiko tämän hienon videon ohjaajaa nimittää ystäväksi”, Cyrus kirjoittaa.

”Aika on todella lentänyt. Muistan tämän kuin eilisen. Ei vaan, en muista paskaakaan, koska olin ihan v*tun aineissa”, Cyrus jatkaa.

Voit katsoa Miley Cyrusin jakaman kohuvideon alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Salvia divinorum on päihdeaineena käytettävä kasvi, joka aiheuttaa muun muassa aistiharhoja.

Kohun noustua Cyrus pyysi toimintaansa anteeksi. Hän sanoi olevansa pettynyt itseensä, koska oli tuottanut faneilleen pettymyksen. Hän sanoi tunnustavansa oman asemansa nuorten ihmisten roolimallina.

- Se oli minulta huono päätös, Cyrus sanoi.

Sittemmin nainen on ollut aktiivinen kannabiksen puolestapuhuja, vaikkakin on nyt siirtynyt kokonaan raittiiseen elämäntapaan ilman päihteitä.

Lue myös: "Syökää paskaa" - Miley Cyrus jakoi suorasanaisen viestin eksilleen uudella musiikkivideolla

Lue myös: Miley Cyrus flirttaili fanille TikTokissa - esitti kysymyksen, joka sai somen sekaisin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat