Kuva: AOP

Khloé Kardashianin mies nähtiin vieraan naisen kanssa - totuus katkaisi huhuilta siivet

16.12.2020 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian ja Thompson palasivat yhteen yli vuoden kestäneen eron jälkeen.

Uutisoimme joulukuun alussa, että Khloé Kardashian, 36, on palannut koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa yhteen ja muuttaa miehen perässä Bostoniin. Thompson nimittäin solmi rahakkaan, 19 miljoonan dollarin (noin 16 miljoonan euron), sopimuksen koripallojoukkue Boston Celticsin kanssa

Pariskunnalla oli vuoden 2019 alussa kriisi, kun Thompson muhinoi Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa. Kohujen saattelemana Kardashian ja Thompson erosivat. Woods teki asian tiimoilta myös valheenpaljastustestin, jonka mukaan hän ei kuitenkaan harrastanut seksiä Thompsonin kanssa.

Nyt Yhdysvalloissa meinasi levitä pieni kohu, kun Thompson oltiin nähty ravintolassa vaaleatukkaisen naisen kanssa. Muutamat paikalliset olivat hämmentyneet näkemästään, varsinkin kun pettämiskohu on vielä monella muistissa.

TMZ-lehti katkaisi erilaisilta huhuilta siivet.

Lehden mukaan kyseessä oli ollut vain Thompsonin Julia-niminen manageri. Ravintolan työntekijä taas vahvisti Hollywood Life -lehdelle, että kaksikolla oli ollut selvästi vain normaali bisnestapaaminen.

- Tristan oli todella kohtelias ja mukava eivätkä ne mitkään deitit olleet. He olivat kuin ystävät ja lähtivät eri suuntiin. Siinä ei piiloteltu mitään eikä olisi tarvinnutkaan.

Kardashian, Thompson sekä heidän True-tyttärensä, 2, matkustavat nyt kahden kodin välillä. Parilla on nimittäin talot sekä Los Angelesissa että Bostonissa.

Lue myös: Khloé Kardashian muuttaa "pettäjämiehensä" mukana toiseen kaupunkiin - taustalla rahakas sopimus

Lue myös: Jordyn Woods teki valheenpaljastustestin - harrastiko kaunotar seksiä Tristan Thompsonin kanssa?

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat