Kuva: AOP

Julkkisbloggaaja Perez Hilton heitettiin ulos TikTokista pysyvästi: "Tämä tuntuu kuolemalta"

17.12.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Perez Hiltonin väitettiin rikkoneen yhteisösääntöjä ja kiusanneen muita TikTok-käyttäjiä.

Kuuluisa julkkisbloggaaja Perez Hilton, oikealta nimeltään Mario Lavandeira, 42, kertoo, että hänen TikTok-tilinsä on jäädytetty ja hän on saanut pysyvän käyttökiellon. TikTokista vahvistetaan, että näin on käynyt toistuvan yhteisösääntöjen rikkomisen takia. Perez Hiltonilla oli suositulla videoalustalla 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Perez Hilton kertoo YouTube-videolla, että TikTok toi hänen elämäänsä paljon iloa ja tästä syystä kiellon saaminen tuntuu erityisen pahalta.

- En halua vaikuttaa ylidramaattiselta, mutta minusta tuntuu kuin maailmani olisi murenemassa. Tämä tuntuu kuolemalta minulle, mies sanoo.

Perez Hilton sanoo, että häntä on syytetty kiusaamisesta TikTokissa, mutta hän kiistää syytökset.

- En ole häiriköinyt tai kiusannut ketään. Olen vain jakanut uutisia ja mielipiteitäni, Hilton sanoo.

Bloggaaja herätti erityisen paljon pahennusta TikTokissa maaliskuussa, kun hän kritisoi yhden TikTokin suurimmista tähdistä Charli D’Amelion videota. Hilton väitti, että 15-vuotiaan oli epäsoveliasta tanssia bikineissä. Tämän myötä netissä levisi adressi, jolla vaadittiin Perez Hiltonin tilin poistamista. Adressiin tuli yli 220 000 allekirjoitusta.

Charli D'Amelio on nyt 16-vuotias, ja hänellä on TikTokissa yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Charli D'Amelio (kuva: AOP)

Nyt Perez Hilton vetoaa aiemmin kritisoimansa Charli D’Amelion perheeseen, jotta he voisivat auttaa miestä saamaan tilinsä takaisin. Hän myös pyytää anteeksi TikTok-käyttäjiltä, jotka ovat kokeneet tulleensa loukatuiksi.

Perez Hilton väittää lisäksi, että jotkut TikTokin suosituimmat sisällöntuottajat olivat uhkailleet lopettavansa TikTokin käytön, jos Perez Hiltonille ei anneta lähtöpasseja alustalta.

Perez Hilton on tunnettu bloginsa pisteliäästä ja välillä loukkaavastakin sävystä. Sivustolla on muun muassa jaettu juoruja ja epäimartelevia paparazzikuvia julkkiksista. Hän on ajautunut julkisiin kiistoihin esimerkiksi Lady Gagan ja Ariana Granden kanssa. Hän perusti bloginsa vuonna 2005, ja sivusto on toiminnassa edelleen. 

Lue myös: TikTok on tekemässä käänteentekevän muutoksen - tätä se tarkoittaisi käyttäjille

Lue myös: Queen liittyi TikTok-palveluun - keräsi heti valtavan määrän seuraajia

Lähteet: LADbible, Cnet

Kilpailut

Uusimmat