Kuva: AOP

George Clooney oli kuolla moottoripyöräonnettomuudessa yli 110 km/h vauhdissa: "Minulla kävi tuuri"

22.12.2020 21:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Näyttelijä George Clooney kertoo, että hän on käynyt lähellä kuolemaa useampaan otteeseen.

Vuonna 2018 näyttelijä George Clooney, 59, oli moottoripyöräonnettomuudessa, joka oli koitua hänen kohtalokseen. Hän kertoo The Independent -lehden pitkässä haastattelussa hurjasta tapahtumasarjasta, joka sattui Sardiniassa, Italiassa.

- Minulla kävi tuuri, hän toteaa.

Clooney oli kuvaamassa Catch-22-minisarjaa Sardiniassa, kun hän joutui sairaalaan törmättyään toiseen ajoneuvoon moottoripyörällään. Näyttelijällä oli nopeutta yli 110 kilometria tunnissa, joten ainekset vakavaan onnettomuuteen olivat käsillä.

- Ajattelin, että se oli siinä.

Näyttelijä kiidätettiin sairaalaan, jossa kuitenkin selvisi, että hänen vammansa eivät olleet vakavia. Clooney pääsi pois jo muutaman tunnin kuluttua onnettomuudesta.

- Käännyin ilmalennon aikana ympäri ja laskeuduin polvilleni. Olisin voinut tippua mikä tahansa muu ruuminosa edellä ja kuolla. Vaimoni sanoi, että nyt riittää, hän kertoo.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen hengenvaarallinen tilanne, johon näyttelijä on joutunut. Hän muisteli lisäksi välikohtausta, joka tapahtui Etelä-Sudanissa.

- Erään kerran Etelä-Sudanissa meidät pysäytettiin ja meitä osoitettiin aseilla. He halusivat ryöstää kuorma-automme, Clooney paljastaa.

Lue myös: Sopisiko George Clooney James Bondiksi? Palkatkaa joku muu, näyttelijä sanoo ja kertoo ehdotuksensa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat