Kuva: AOP

Marja Hintikka julkaisi suloisen kuvan perheestään - "Tänään oli terassikeli"

23.12.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hintikka juontaa seuraavaksi Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmaa.

Juontaja-toimittaja Marja Hintikka, 42, jakoi muutama päivä sitten yli 70 000 seurajaansa iloksi kuvan, jossa nähdään hänen perheensä.

Kuvassa nimittäin poseeraavat Hintikan aviomies Ilkka "Ile" Uusivuori sekä perheen kolme lasta. Kuten kuvasta huomaa, lunta ei hirveästi ulkona ole.

"Meidän perheen makuun tänään oli terassikeli. Vähän vihmoi jäätävää tihkua. Ei haitannut", Hintikka kirjoittaa ja käyttää vielä hashtagia "Tämä on Suomi".

Monet Hintikan seuraajista naureskelevat kuvalle.

"Näinhän se on, että terassille on päästävä oli keli mikä tahansa", kirjoittaa eräs nauruhymiön saattelemana.

"Aina on terassikeli", kommentoi toinen myös nauravilla hymiöillä.

Näet kuvan alta. Jos julkaisu ei toimi, katso se täältä.

Joulukuussa MTV3-kanavalla alkaa uusi Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma, jota Hintikka juontaa. Ohjelmassa nähdään tunnettuja artisteja, jotka omistavat yllätettävälle julkkikselle henkilökohtaisen laulun. 

Hintikka paljasti vastikään Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa juontaja Esko Eerikäiselle, keneltä hän itse haluaisi kuulla henkilökohtaisesti laulun.

- Jos istuisin itse siinä tuolissa ja siihen eteen saataisiin Ville Valo raahattua, niin sulaisin, Hintikka innostui ja jatkoi:

- Olen kaikkia muita tähtiä varmaankin haastatellut, mutta Villeä en. Hän on sellainen toimittajaurani Mount Everest, jota en ole valloittanut. Kun oli parikymppinen, niin Valo oli sellainen meidän sukupolvemme oma rokkitähti - vähän kuin Jim Morrison oli aikoinaan vanhemmille.

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori vanhoissa rakkauskuvissa - seuraaja vertasi The Beatles -legendaan

Lue myös: Marja Hintikka muistelee tapaamista Ville Valon kanssa: "Siinä meinasi synnytys käynnistyä"

Kilpailut

Uusimmat