Kuva: AOP

Marja Hintikka muistelee tapaamista Ville Valon kanssa: "Siinä meinasi synnytys käynnistyä"

14.12.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hintikka ihannoi suuresti Valoa, kun oli itse parikymppinen.

Joulukuussa MTV3-kanavalla alkaa uusi Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma, jota juontaa mediapersoona Marja Hintikka, 42. Ohjelmassa nähdään lavalla tunnettuja artisteja, jotka omistavat yllätettävälle julkkikselle henkilökohtaisen laulun. MTV:n tiedotteen mukaan ohjelmassa nähdään näyttelijöitä, urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, viihdetaiteilijoita ja eläviä legendoja

Hintikka paljasti Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa juontaja Esko Eerikäiselle, keneltä hän itse haluaisi kuulla henkilökohtaisesti laulun.

- Jos istuisin itse siinä tuolissa ja siihen eteen saataisiin Ville Valo raahattua, niin sulaisin, Hintikka innostuu ja jatkaa:

- Olen kaikkia muita tähtiä varmaankin haastatellut, mutta Villeä en. Hän on sellainen toimittajaurani Mount Everest, jota en ole valloittanut. Kun oli parikymppinen, niin Valo oli sellainen meidän sukupolvemme oma rokkitähti - vähän kuin Jim Morrison oli aikoinaan vanhemmille.

Hintikan aviomies Ile Uusivuori järjesti vaimolleen aikoinaan fanitapaamisen Valon kanssa.

- Mieheni Ile järjesti minulle ensimmäisen raskauteni aikana sellaisen fanitapaamisen Ville Valon kanssa ja siinä meinasi kuule synnytys käynnistyä, kun meni niin pasmat sekaisin. Ihan löi teiniks se tilanne. Ville oli koko ajan niin cool siinäkin... Hintikka nauraa.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplay-palvelusta.

Ville Valo tunnetaan HIM-yhtyeen keulahahmona. (kuva: AOP)

Lue myös: Marja Hintikka juontaa uutta viihdeohjelmaa - "Jos Marja 14-vee olisi tiennyt, mihin joutuu..."

Lue myös: Ville Valon soolokappaleen taustalla on viittaus klassikkolauluun: "Suomalaista melankoliaa"

Kilpailut

Uusimmat