Kuva: AOP

Top Gear -tähti pelkäsi kuolevansa jouluna - kertoo karmeasta koronakokemuksestaan

04.01.2021 19:45 - Roy Kokkonen

Jeremy Clarkson kertoo sairastuneensa koronavirukseen joulun alla.

Suositusta Top Gear -autoiluohjelmasta tunnettu juontaja Jeremy Clarkson, 60, sairastui jouluna koronavirukseen. Clarkson kertoi asiasta The Sunday Times -lehteen kirjoittamassa kolumnissaan.

Clarkson oli alkanut voimaan huonosti neljä päivää ennen joulua. Oireet olivat rajut. Hän heräsi yöllä hiestä märkänä ja kärsi hellittämättömästä kuivasta yskästä.

Hän kertoo hakeneensa tietoa oireistaan netistä, jonka jälkeen hän hakeutui koronatestiin.

Tulos oli positiivinen.

- Lääkäri oli hyvin selkeä. Hän kertoi, että 5-14 päivän ajan tuntisin oloni huonoksi, jonka jälkeen alkaisin joko voimaan paremmin tai joutuisin sairaalaan, Clarkson kertoi kolumnissa.

Mies vietti joulua synkissä tunnelmissa. Hän kirjoitti pelänneensä kuolevansa.

- Olen 60-vuotias, lihava, polttanut puoli miljoonaa savuketta ja sairastanut keuhkokuumeen useampaan otteeseen, joten luultavasti kuolisin eristyksissä, yksinäisessä muovisessa teltassa.

Clarkson eristäytyi taloonsa, jossa hän asuu naisystävänsä Lisa Hoganin ja tämän lasten kanssa.

- En aio valehdella - se oli aika pelottavaa!

- Jokaisen sairastamani taudin kohdalla on aina pystynyt luottamaan, että parantuminen tapahtuu lääkkeiden avulla ja ajan kanssa. Mutta koronaviruksen kanssa joutuu makaamaan yksin, tietäen, että lääkettä ei ole ja aika on pahin vihollinen.

Jeremy Clarkson on juontanut lukuisia autoaiheisia makasiiniohjelmia Ison-Britannian televisiossa, joista kenties tunnetuin on Suomen televisiossakin esitetty Top Gear. Clarkson sai kuitenkin potkut ohjelmasta vuonna 2015 lyötyään ohjelman tuottajaa.

Potkujen jälkeen hän on juontanut samantyyppistä Grand Tour -autoiluohjelmaa, jota esitetään Amazon Prime -suoratoistopalvelussa. Lisäksi hän on Haluatko miljonääriksi? -ohjelman Ison-Britannian version juontaja.

Lue myös: Top Gear -juontajaa kiusattiin armotta sisäoppilaitoksessa - pantiin nuolemaan vessanpönttöjä

Lähde: The Sunday Times

Kilpailut

Uusimmat