Kuva: AOP

Jenkkiräppäri joutui aivoaneurysman takia teho-osastolle - murtovarkaat iskivät härskisti kotiin

07.01.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Yhdysvaltalaisräppäri Dr. Dre joutui aivoaneurysman takia sairaalaan tiistaina. Silloin murtovarkaat näkivät tilaisuutensa koittaneen ja yrittivät murtautua miehen miljoonataloon.

Kuusinkertaisesti Grammy-palkitun yhdysvaltalaisräppäri Dr Dren, 55, kotiin yritettiin murtautua, kun mies oli sairaalassa saamassa hoitoa aivoaneurysmaan, useat mediat kertovat.

Dre kertoi tiistaina sosiaalisessa mediassa voivansa hyvin ja saavansa erinomaista hoitoa. Miehen mukaan hän pääsee sairaalasta piakkoin kotiin. Hän ei kertonut syytä sairaalakäynnilleen.

TMZ:n mukaan räppäri kärsi vuotavasta aivoaneurysmasta ja hänet kiidätettiin sairaalaan teho-osastolle. Lehden tietojen mukaan hänen tilansa on vakaa ja hän on tajuissaan.

Terveyskirjaston mukaan aivovaltimon pullistuman eli aivoaneurysman syynä on aivovaltimossa oleva synnynnäisesti heikko kohta. Koska valtimon sisällä on korkea paine, sen seurauksena verisuonen seinämän heikkoon kohtaan syntyy pullistuma eli aneurysma. Pullistuma voi puhjeta ja aiheuttaa aivokalvon alaisen verenvuodon, eli SAV:n.

Kotiin murtauduttiin

Samalla kun Dr Dre oli sairaalassa hoidossa, hänen kotiinsa yritettiin murtautua. TMZ:n mukaan neljä miestä tavattiin miehen kodin pihalta. 

The Independentin mukaan kiinteistön vartijat kohtasivat miehet, jotka pakenivat paikalta autolla. Los Angelesin poliisi onnistui pysäyttämään miesten paon ja heidät pidätettiin murron yrityksestä epäiltynä.

Viranomaislähteiden mukaan poliisi uskoo, että varkaat olivat nähneet uutisen Dr Dren joutumisesta sairaalaan ja tarttuivat tilaisuuteen.

Riitaisa avioero 24 vuoden liiton jälkeen

Dr Dren 24 vuotta kestänyt avioliitto ajautui kriisiin viime vuonna. Hänen vaimonsa Nicole Young haki kesällä avioeroa.

Ero ei ole ollut sopuisa, vaan se on johtanut jo puoli vuotta kestäneeseen oikeustaisteluun. Kaksikolla ei ollut avioehtoa. Young vaatii räppäriltä muun muassa kahden miljoonan dollarin kuukausittaista elatusmaksua.

Young ja Dre menivät naimisiin vuonna 1996. Parilla on kaksi aikuista lasta.

Kuusinkertaisesti Grammy-palkittu räppäri nousi hiphop-maailman huipulle jo 1980-luvulla N.W.A.-yhtyeen myötä. Sittemmin hän siirtyi menestyneelle soolouralle. Myöhemmin hän on vaikuttanut tuottajana ja levy-yhtiöpomona.

Hän on tuottanut kappaleita muun muassa 2Pacille, Eminemille, Snoop Doggille ja Kendrick Lamarille. Talouslehti Forbesin mukaan miehen nettovarallisuus oli vuonna 2019 noin 712 miljoonaa euroa.

Lue myös: Rap-moguli Dr. Dre eroaa vaimostaan Nicole Youngista 24 vuoden liiton jälkeen - ei avioehtoa

Lue myös: Myytinmurtajat-tähti kärsi rajusta päänsärystä ennen kuolemaansa - tunnista SAV:n oireet ajoissa

Lähteet: TMZ, Independent, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat