Kuva: AOP

Rap-moguli Dr. Dre eroaa vaimostaan Nicole Youngista 24 vuoden liiton jälkeen - ei avioehtoa

30.06.2020 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nicole Young on hakenut avioeroa.

Rap-moguli Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Romelle Young, 55, eroaa vaimostaan Nicole Youngista, 50. Asiasta kertoi ensimmäisenä TMZ. Nicole Young on hakenut avioeroa maanantaina. People-lehden mukan eron syyksi Nicole Young kertoo "sovittamattomat eroavaisuudet". Pariskunta on ollut naimisissa 24 vuotta.

Dr. Drellä ja Nicole Youngilla on kaksi yhteistä lasta, 23-vuotias Truce ja 19-vuotias Truly. TMZ:n tietojen mukaan pariskunnalla ei ole avioehtoa. Dr. Dre on kerryttänyt itselleen valtavan omaisuuden, ja talouslehti Forbesin mukaan miehen nettovarallisuus oli vuonna 2019 noin 712 miljoonaa euroa.

Pariskunta teki viimeisimmän julkisen esiintymisensä yhdessä helmikuussa, kun he saapuivat yleisöksi Tom Fordin muotinäytökseen.

Dr. Dre nousi hiphop-maailman tietoisuuteen 1980-luvun lopulla N.W.A-rap-yhtyeen jäsenenä. Mies siirtyi ryhmästä menestyksekkäälle soolouralle, ja on luonut uraa räppärin lisäksi myös tuottajana. Hän on tuottanut kappaleita muun muassa 2Pacille, Eminemille, Snoop Doggille ja Kendrick Lamarille.

Paitsi vaikutusvaltainen muusikko, Dr. Dre on myös piinkova bisnesmies. Hän oli perustamassa Beats By Dr. Dre -yritystä, joka valmistaa pääasiassa kuulokkeita ja kaiuttimia. Vuonna 2014 Apple osti brändin kolmella miljardilla dollarilla.

Lue myös: Eminem listasi kaikkien aikojen parhaat räppärit - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Huippuräppärit myöntävät googlettavansa biisejään - paljastavat myös syyn

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat