Kuva: Emmi Moilanen

Evelina julkaisi tärkeän kirjoituksen: "Rakas sinä, sun ei ikinä tarvitse laihduttaa"

12.01.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisu on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä kommentteja.

Evelina, 25, julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen lähikuvan kasvoistaan. Sen yhteydessä nähdään myös kirjoitus, joka sisältää erittäin tärkeitä ajatuksia. 

Julkaisussa Evelina nostaa esiin laihduttamisen ja ulkonäköpaineet. Ne ovat asioita, joihin moni elämänsä aikana törmää, halusi tai ei.

"Rakas sinä: sun ei ikinä tarvii laihduttaa tai rajottaa sun elämää tai ruokailua ulkoa tulevien paineiden takia. Et tarvii yhtäkään vitun ripulidetoxteetä tai dieettiä. SÄ OOT HYVÄ JUST NOIN JA SUN ARVO EI OO SIDOKSISSA VAA’AN NUMEROON TAI ENERGIAN KULUTTAMISEEN. Me kaikki ansaitaan kaikki vapaus olla olemassa minkä vaan mallisena ja kokoisena," Evelina toteaa julkaisussaan ja jatkaa: 

"On ok olla mitä vaan sä oot. On täydellisen ok syödä just sillee, mikä saa sut tuntee olos onnelliseks ja ravituks. On ok liikkuu miten vaa haluut, sun jaksamisen ja halun ja mielenkiinnon mukaan. Ei oo ok kertoo toisille ”mitä niiden kuuluu tehdä”.

Evelinan muistutus siitä, että jokainen kelpaa juuri sellaisena kuin on, ja kenenkään ei tarvitse mahtua mihinkään muottiin, on poikinut suuren määrän keskustelua kommenttikentässä. Moni Evelinan seuraajista kiittelee naista siitä, että hän sanoi asian ääneen tämän tärkeän pointin.

"Tämä on yksi niistä syistä, miksi rakastan sua niin paljon."

"Kiitos. En osaa muuta sanoa. Joskus vaan on niin saakelin syyllinen olo tuosta kaikesta."

"Kiitos tästä. Näiden pitäisi olla itsestäänselvyyksiä meille kaikille, mutta liian usein ne unohtuvat näiden someihanteiden takia."

"Kiitos, kun puhut tästä."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Evelinan erikoinen tatuointi on viittaus suosittuun animaatiosarjaan - tunnistatko?

Lue myös: Evelina keskeytti laivakeikkansa kuultuaan yleisöstä kaksi sanaa - kertoo nyt tilanteesta

Kilpailut

Uusimmat