Kuva: AOP

Evelina keskeytti laivakeikkansa kuultuaan yleisöstä kaksi sanaa - kertoo nyt tilanteesta

28.12.2020 10:15 - Henna Koste

Laulaja on onnellinen siitä, että suuri yleisö oli hänen puolellaan.

Suosikkilaulaja Evelina, 24, esiintyi Silja Symphony -laivalla sunnuntaina. Artistin keikkaa oli katsomassa suuri yleisömassa. Kesken esityksen laulaja kuuli yleisöstä huudon, joka sai hänet hetkeksi keskeyttämään esityksen.

- Paita pois, kuului yleisön joukosta.

Evelina ei jäänyt hiljaiseksi, vaan otti ajattelemattoman huudon puheeksi, laivamatkustajat kertovat. Laulaja alleviivasi kesken keikan, ettei kenenkään naisen tarvitse kuunnella tällaisia huutoja ja että hän haluaa puuttua nyt tilanteeseen. Tärkeän puheen lopuksi laulaja totesi huutelijalle, että ”Ota itse paita pois, mutta tee se jossain muualla”, laivalta kerrotaan.

Evelina sai suurelta fanijoukoltaan tukensa ja isot aplodit.

Nyt laulaja kommentoi tapausta Voice.fi:lle.

- En onneksi joudu tekemään tällaista rajanvetoa mikkiin. Yleensä jengi on todella ystävällistä ja rakastavaa. Jos joudun, se ei ole mulle ongelma poistattaa uhkaavia tekijöitä tilanteista vaikka sitten itse, Evelina sanoo.

- Jos tällaista huudeltaisiin missä vaan muualla, kyse olisi seksuaalisesta ahdistelusta ja koen, että minulla on itseni ja oman fiilikseni lisäksi myös vastuu ihmisistä, jotka kanssani työskentelee, että he eivät joudu tekemään töitä painostavassa ilmapiirissä – ja myöskin, että yleisössä kenenkään turvallisuus tai keikkafiilis ei mene pilalle tällaisen takia. Onnelliseksi minut teki se, että koko yleisö selvästi tunsi samoin, Evelina kiittää.

Huuto kuului kesken välispiikin Evelinan laivakeikalla. Laulaja piti tärkeän puheenvuoron kesken esityksen. (kuva: Nita Kotiharju)

Lue myös: Pyhimys tuo legendaarisen levy-yhtiön Suomeen - ensimmäinen kiinnitys Evelina!

Juttu julkaistiin alun perin 25.2.2020.

Kilpailut

Uusimmat