Kuva: Mikko Räsänen

"Kymppitonni viikossa juhlimiseen" - Jere Karalahti puhui tuhlatuista NHL-miljoonista Me Naisille

13.01.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Karalahdesta julkaistaan dokumenttielokuva 5. helmikuuta.

Entisestä huippujääkiekkoilija Jere Karalahdesta, 45, julkaistaan dokumentti 5. helmikuuta.

Dokumentti kertoo Solar Films -tuotantoyhtiön mukaan Jeren karun ja omalla tavallaan järkyttävän tarinan sekä paljastaa peliurasta ja sen taustoista seikkoja, joita ei ole kerrottu aiemmin.

Karalahti antoi dokumentin tiimoilta haastattelun Me Naiset -julkaisulle yhdessä isänsä Arto Karalahden, 70, kanssa. Arto Karalahti on eläkkeelle jäänyt rikosylikomisario.

Haastattelussa muun muassa kaksikko puhui Jere Karalahden NHL-vuosista, jolloin urheilija tienasi miljoonia. Isä uskoo, että Jere olisi pelannut menestyksekkään ja pitkän uran NHL:ssä ilman päihteitä. Samalla Jere vastasi, että ei häntä raha ole koskaan kiinnostanut.

- NHL:ssä Jere sai neljä miljoonaa kaudessa. Mihin ne rahat menivät? Arto Karalahti kysyi.

- Oli hienot autot, asunnot ja ravintolat. Siihen päälle vielä juhliminen, johon paloi helposti kymppitonni viikonlopussa, Jere Karalahti vastasi.

Radiojuontaja ja toimittaja Aki Linnanahde kirjoitti muutama vuosi sitten Karalahdesta elämäkertakirjan Jere, joka oli vuoden 2017 myydyin tietokirja. Teoksessa käydään läpi rehellisesti muun muassa Karalahden päihdehistoriaa.

- Jos olen pelannut NHL:ssä jääkiekkoa, päihteiden käyttöni on ollut NHL-tasolla. En halua tuoda esille sitä, mutta voisin sanoa, että koittakaa perässä! Tuntuu epätodelliselta, että elin sitä elämää 23 vuotta maailman huipulla. Seurajohtajat ja pelikaverit tekivät kaikkensa mitä pystyivät auttaakseen. Ilman heitä en olisi ollut mukana jääkiekossa ja kaikki olisi voinut päättyä rumasti, Karalahti kertoi tuolloin Radio Novan aamussa juontaja Minna Kuukalle.

Lue myös: "Hän ei ollut esikuva tuleville pelaajille" - Jere Karalahti -dokumentin karu traileri julki

Lähde: Me Naise

Kilpailut

Uusimmat