Kuva: AOP

Eva Wahlström rehellisenä raskaudestaan: "Olen oksentanut seitsemän kuukautta päivittäin"

14.01.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen kertoo, että raskaus on vaatinut veronsa fyysisesti ja hänen on pitänyt opetella olemaan itselleen armollisempi.

Entinen huippunyrkkeilijä Eva Wahlström, 40, on julkaissut rehellisen päivityksen raskaudestaan. Nainen odottaa toista lastaan, eikä odotusaika ole ollut helppo.

”Ehkä sillä on tarkoituksensa että olen oksentanut 7 kk päivittäin, ja välillä ollu niin huonona etten vaan ole pystynyt harjoittelemaan, tai tekemään asioita joita odotan itseltäni. Välillä on ollu vaikea tunnistaa itteäni, koska mulle on niin ominaista se sisäinen draivi. Eihän se ole mikään Eva Wahlström, joka ei pysty suorittamaan mitä vaan milloin vaan, missä olotilassa tahansa”, Wahlström kirjoittaa.

Nainen kertoo kuitenkin tajunneensa, että hänen on oltava itselleen armollisempi eikä pakottaa itseään fyysisiin suorituksiin.

Alkuraskauden aikana oli päiviä, jolloin en ees päässy suihkuun saakka. Aiemmin sisäinen ääni olis piiskannu ja moittinu mua laiskuudesta ja saamattomuudesta, nyt se sanoo et ootpa kova kun lepäät. Että sun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyiskin”, Wahlström kirjoittaa.

Nainen kertoo myös, että lasta kutsutaan tällä hetkellä ”työnimellä” Ruben. Nimi on lähtöisin Wahlströmin esikoisen, 11-vuotiaan Leonin leikeistä. Leon kertoili äidilleen Jyri-nimisestä pehmolelustaan, jonka paras ystävä Espanjan-treenileirimatkalla oli Ruben-niminen pehmolelupossu.

”Yhtenä päivänä kun Jyri leikki mun mahan kanssa se sanoi, että "Vauva on melkein kuin Ruben". No siitä syntyi nimi Ruben. Myöhemmin ollaan kuultu että nimi myös tarkoittaa Uudistajaa, ja niinhän tää pallero on”, Wahlström kirjoittaa.

Naisen koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Tuleva lapsi on Wahlströmin ja hänen puolisonsa Niklas Räsäsen ensimmäinen yhteinen lapsi. Parin uusperheeseen kuuluu myös 9-vuotias Luda-poika Räsäsen aiemmasta suhteesta.

Lue myös: Me Naiset: Eva Wahlström rakastui vuosia sitten naimisissa olevaan Niklakseen - 'Alku oli vaikea'

Lue myös: Eva Wahlström urheilumaailman karuudesta: 'Sain kuulla olevani läskiperse ja syöttöporsas'

Suosittelemme

Uusimmat