Kuva: AOP

Maria Veitola vastaa talvitakkinsa herättämään palautteeseen: "Antaa kuulkaas olla"

19.01.2021 16:15 - Lauri Kujanpää

Veitola pitää julkaisussa myös lyhyen "biologian tunnin".

Toimittaja Maria Veitola, 47, jakoi yli 170 000 Instagram-seuraajansa iloksi talvisen kuvan, johon monet voivat samaistua.

Kuvassa nimittäin nähdään Veitola sekä hänen autonsa, joka on täysin lumen peitossa. Lunta on nimittäin viime aikoina riittänyt lähes koko Suomessa.

"Ah uusi maanantai ja sen mukana uudet haasteet. Ei niinkään se, että miten auto kaivetaan ylös hangesta ja saadaan liikkeelle, vaan se, että mahtuuko JÄTTIVAGINATAKKI meidän Toyota Yarikseen?"

Veitolan mies oli nimennyt toimittajan uuden talvitakin yllämainitulla nimellä. Tämä oli saanut osakseen palautetta, joten seuraavaksi Veitola vastaa saamansa huomioon.

"Ja kyllä, kiitos palautteista, olen huomioinut, että puolisoni spontaanisti keksimä ”jättivaginatakki” ei ole korrekti nimitys, kun sen pitäisi muotonsa puolesta tietysti olla jättiVULVAtakki. Bilsantunti: vagina tarkoittaa emätintä ja vulva puolestaan ulkoisia sukuelimiä, joiden muotoon rakkaani takin nimetessään viittasi. Mutta tämä oli niin ilolla ja innolla lausuttu nimitys, että antaa kuulkaas olla. Sitäpaitsi VAGINA on niin kaunis sana! JÄTTIVAGINATAKKI vielä kauniimpi, aijai."

Lopuksi Veitola vielä ilmoittaa, että hän ja hänen suuri talvitakkinsa mahtuivat hienosti autoon sisälle.

Näet koko julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Maria Veitola kopioi Kardashian-klaanin poseeraukset - "Toivottavasti tykkäät"

Lue myös: Maria Veitola esitteli pikkujouluasuille uuden hulvattoman käyttötavan - seuraajat ihastuivat

Kilpailut

Uusimmat