Kuva: Lars Johnson

Temptation Island Suomen miessinkut julki: "Jos selkä on notko, mä voin olla sun jalkovälityyny"

20.01.2021 09:45 - Reija Saarinen

Temptation Island Suomen uusi kausi starttaa 17. helmikuuta.

Temptation Island Suomen yhdeksäs kausi starttaa keskiviikkona 17. helmikuuta. Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa koko formaatin historiassa talvisissa maisemissa. Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tietenkin Sami Kuronen.

Levin jylhät ja lumiset maisemat tarjoavat upeat puitteet romanttisille treffeille muun muassa rinteessä, poroajelulla, laavulla tai vaikka lumikenkäsafarilla. Unohtumattomat elämykset ja uudet tuttavuudet saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti. 

Tulevan kauden miessinkkuihin pääset tutustumaan alta: 

Toni, 23, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

29-vuotias Toni saapuu Levin lumisiin maisemiin Tampereelta. Talvet sesonkityöläisenä pihviravintolassa ja kesät baarimikkona viettävällä Tonilla on aina pilkettä silmäkulmassa. Vapaa-aikaansa vauhdikas mies viettää moottoripyöräillen, urheillen ja ruoanlaittoharrastuksensa äärellä.

“Jos selkä on notko, ni mä voin olla sun jalkovälityyny.”

Miika, 25, Jyväskylä

(kuva: Lars Johnson)

Miika lempinimeltään Kiima on 25-vuotias jyväskyläläinen. Alle vuoden sinkkuna viihtynyt Miika kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja verbaaliseksi ihmiseksi. Sosiaalisen ja ystävällisen luonteensa vuoksi Miikan on helppo muodostaa uusia ihmissuhteita.

”Ei ole sattumaa, että Miika ja kiima koostuu samoista kirjaimista.”

Ville, 21, Helsinki

(kuva: Lars Johnson)

21-vuotias helsinkiläinen Ville kertoo olevansa rehellinen ja avoin. Vapaa-ajallaan hän harrastaa salibandya sekä kuntosalilla käyntiä. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu Ville tuo saarelle positiivisuutta ja hyvää ryhmähenkeä.

“Itsevarmuus on piirre, mutta mä oon syntynyt sen kanssa.”

Nico, 25, Vantaa

(kuva: Lars Johnson)

Vantaalainen Nico, 25, on luonteeltaan rento, empaattinen ja veikeä. Hän lupaa tuoda bileisiin hauskanpitoa, mutta osaa myös tarpeen vaatiessa tarjota olkapäätä sitä tarvitseville. Tulevaisuuden haaveena miehellä on perhe ja parisuhde.

Tääl pohjoses on aika kylmä, joten onneks täällä on valmiina mun lämmin seura teitä varten.”

Majuri, 25, Turku

(kuva: Lars Johnson)

25-vuotias turkulainen tottelee nimeä Majuri ja listaa harrastuksikseen treffeillä käynnin. Majuri ei tällä hetkellä ole kiinnostunut pidemmistä seurustelusuhteista, ja bravuurikseen hän kertookin numeroiden vaihtamisen naisten kanssa.  

“Voisiks mä saattaa sut kotiin, koska mut opetettiin seuraa mun unelmii.”

Esa, 25, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

Asuntomyyjänä työskentelevä Esa, 25, tulee Tampereelta. Vapaa-ajallaan punttisalilla viihtyvä mies pyrkii välttämään turhaa draamaa ja negatiivisuutta. Esa tunnustautuu seurustelija tyypiksi, eikä etsi yhden illan juttuja. Hän kiinnostuu kauniista naisista, mutta luonne on kuitenkin tärkeintä kumppanissa.

“Päivisin mä myyn unelma-asuntoja, täällä mä toteutan teidän muut unelmat.”

Lauri, 28, Hämeenlinna

(kuva: Lars Johnson)

Hämeenlinnalaisen Laurin, 28, elämä kuluu liikunnan parissa. Liikunnanohjaajan ja uimavalvojan työn ohessa vapaa-aika kuluu parkourin ja käsilläseisonnan merkeissä. Laurin ihannenainen on menevä ja sporttinen. Naisen pitää olla heittäytymiskykyinen pysyäkseen hänen tahdissa mukana. Sinkkuna Lauri on viihtynyt parisen vuotta.

“Jos sä oot kana ja mä muna, ni voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin.”

Jokke, 23, Espoo

(kuva: Lars Johnson)

23-vuotias Espoolainen Jokke työskentelee kalusteasentajana. Vapaa-ajallaan hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja ylläpitää kuntoaan oman kehon painolla tehtävien harjoitusten avulla. Jokke arvostaa naisissa luonnollisuutta, tervettä itsevarmuutta ja kykyä huolehtia itsestään. Jokke ei pidä itseään kovana bilettäjänä, mutta uskoo löytävänsä paikkansa.

“Mä oon kiltti, mut mulla on kyl pelko siitä, että mimmien parisuhteet tulee LEVII tääl käsiin.”

Arttu, 21, Kokkola

(kuva: Lars Johnson)

Kokkolalainen Arttu, 21, työskentelee rakennusmiehenä. Vapaa-aikansa hän viettää kitaransoiton sekä ystävien kanssa. Artulla on takanaan vuosi sinkkuelämää ja hän haaveilee löytävänsä jonkun, jonka kanssa voisi kuvitella viettävänsä vaikka loppuelämänsä. Hän etsii rinnalleen kaunissilmäistä ja luonnollista naista.

Muut tekee mitä ne osaa, mä teen, mitä mä haluun. Eikä ois eka kerta, että varattu mimmi haluu mun kaluu.”

Läri, 23, Vantaa

(kuva: Lars Johnson)

Läri, 23, tulee Vantaalta. Urheiluhierojan töitä tekevän Lärin vapaa-aika kuluu kuntosaliharjoittelun merkeissä. Hieman yli vuoden jatkunutta sinkkuelämäänsä Läri kuvailee rauhalliseksi. Unelmanaiseltaan hän toivoo hyvää luonnetta ja rentoutta olla oma itsensä.

“Mikäs se mun laini vois oikein ollakaan? No tota… Oikeestaan mä en ees tarvi mitään.”

Lue myös: Yllätys illan Temppareissa: Varattu jäi kuvausten jälkeen kiinni seksin harrastamisesta saarella

Kilpailut

Uusimmat