Kuva: Lars Johnson/Nelonen

Temptation Island Suomen naissinkut esittäytyvät: "Oon ennenkin pannu miehiä kuntoon"

20.01.2021 10:15 - Roy Kokkonen

Temptation Island Suomen yhdeksännen kauden uudet naissinkut esittäytyvät perinteisten iskulauseiden saattelemana. Sarja palaa ruutuun 17. helmikuuta.

Temptation Island Suomen yhdeksäs kausi sijoittuu Levin jylhiin maisemiin. Varattuja miehiä viettelevät kymmenen naissinkkua, joiden kanssa vietetyt treffit, hurjat bileet ja aamuyön tunneille kestävät keskustelut pakottavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja parisuhdettaan.

Sami Kurosen juontama sarja alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta kello 21.00. Myös analyysisetänä tunnettu Harri Moisio nähdään tulevalla kaudella, kun Temptation Island Suomi Extra tekee paluun.

Uudet naissinkut esittäytyvät tuttuun tapaan kertomalla parhaat iskurepliikkinsä: 

Jenna. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Jenna, 26, Helsinki

“Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona.”

Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalilla käyntiä. 

Jennan tulevaisuuden haaveisiin kuuluu hyvä työ ja perhe, mutta tällä hetkellä elämäniloinen nainen nauttii sinkkuelämästään. Edellisen suhteen päättymisestä on vajaa vuosi, eikä uuden kumppanin etsintä ole tällä hetkellä hänen suunnitelmissaan. Jenna ei kuitenkaan sulje pois sitä, etteikö oikeanlaisen ihmisen tullessa kohdalle tilanne voisi muuttua.

Inka. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Inka, 26, Kouvola

“Mä harrastan neulomista ja mä tykkään kaiken paksuisista puikoista.”

Laitoshoitajana työskentelevä rempseä Inka erosi tänä vuonna 8 vuoden parisuhteesta ja nauttii nyt sinkkuelämästä täysin rinnoin. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja ja kertoo bravuurikseen ehdottomasti villasukkien neulomisen.

Vilma. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Vilma, 20, Outokumpu

"Mie sanoin kaikille miun kavereille, et mie tuun tänne harkkaan, mut kyllähän täälläkin harjoitellaan, että miten niitä miehiä isketään.”

Kaksikymppisen Vilman arki pyörii opiskeluiden ympärillä. Tulevaisuudessa siintävät haaveet unelma-ammatista ja matkustelusta. Pienen kylän räväkkä ja ulospäinsuuntautunut Vilma lupaa tuoda Temptation Islandille palan itä-suomalaista rempseyttä.

Nanna. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Nanna, 20, Vantaa

“Mä oon Nanna. Mä aion täällä kaikki ruotuun panna ja miehet aina huutaa mun perään mmm… Nannaa..”

Pirteä ja avoin Nanna kuvailee itseään yllytyshulluksi. Hän toivoo matkalta uusia kokemuksia, mutta uskoo reissun myös avartavan omaa ajattelua. Tuoreena sinkkuna Nanna nauttii vapaudestaan ja ottaa ilon irti yöelämästä.

Zennifer "Jenni". (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Zennifer, “Jenni”, 22, Pori

"Mulla on oma hevonen, eli pysyn satulassa kovemmissakin kyydeissä.”

Eksoottisen kaunis Jenni kertoo sukujuuriensa olevan Dominikaanisessa tasavallassa. Alun perin Ypäjältä kotoisin oleva kaunotar on muuttanut matkailualan opintojen perässä Poriin, ja opiskelujen ohella hän työskentelee vaatemyyjänä.

Vapaa-ajallaan eläinrakas Jenni viihtyy koiriensa kanssa ja hevostallilla. Luovaa puoltaan hän toteuttaa valokuvaamalla ja lukemalla kirjoja.

Tiia. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Tiia, 28, Tampere

“Mä oon meijän porukan vanhin, mutta myös kokenein.”

Kauneudenhoitoalalla työskentelevä Tiia on viihtynyt viisi kuukautta sinkkuna. Hän ei haikaile parisuhteen perään, vaan nauttii vapaudesta ja siitä, että on itse vastuussa omista tekemisistään ja menemisistään.

Tiian luonnetta on kuvailtu temperamenttiseksi ja äkkipikaiseksi, mutta itse hän kokee olevansa ymmärtäväinen ja muut huomioonottava, asettaen muut usein etusijalle. 

Maippu. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Maippu, 22, Seinäjoki

“Kuulemma punapäät ei pääse taivaaseen, mutta ette taida päästä tekään tän reissun jälkeen.”

Kokkina ja tarjoilijana työskentelevä Maippu on todellinen ikiliikkuja. Hän kaipaa ympärilleen ihmisiä ja on aina menossa. Hän on luonteeltaan temperamenttinen, rohkea ja sosiaalinen.

Sinkkuelämästään nauttiva Maippu kokee olevansa valmis vakavaankin parisuhteeseen, mikäli oikea ihminen osuu kohdalle. Hänen päänsä kääntävät pitkät ja tatuoidut miehet, joilla on pilkettä silmäkulmassa.

Lisa. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Lisa, 19, Imatra

“Miun kaverit sanoo, että mie oon parasta seuraa kun mun sydän on palasina, niin jos joku vaikka täällä tulis rikkoo mun sydämen?”

Pikaruokaravintolassa työskentelevä Lisa kuvailee itseään hauskaksi ja päämäärätietoiseksi. Lisa haaveilee rikostutkijan urasta, mutta haluaa ennen opintojen aloittamista hankkia lisää elämänkokemusta.

Temptation Islandille Lisa lupaa tuoda vauhtia ja jännittäviä tilanteita, mutta hän haluaa myös auttaa varattuja löytämään vastauksen siihen, haluavatko olla nykyisessä suhteessaan vai eivät. Lisan mukaan kenenkään ei pitäisi tuhlata aikaa väärään ihmiseen.

Joanna. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Joanna, 20, Lahti

"Jos teijän mieltä tulee murheet painaa, ni mua voi aina kuuntelijaks lainaa.”

Asiakaspalvelijana työskentelevä pirteä Joanna kuvailee luonnettaan positiiviseksi, meneväksi ja uteliaaksi. Asiakaspalvelutyön lisäksi heittäytyvä Joanna ylläpitää ystävänsä kanssa Tiktokissa suosittua @annejaellu-tiliä. Temptation Islandille hän lähtee jännittynein tuntein.

Peppiina "Pepsu". (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Peppiina “Pepsu”, 27, Jyväskylä

“Mä oon personal trainer, ja mä oon ennenkin pannu miehiä kuntoon.”

Urheilullinen Pepsu on ammatiltaan liikunnanohjaaja. Temptation Islandille hän lupaa tuoda mukanaan hyviä keskusteluita, naurua ja iloa. Pepsu on ollut sinkku puolisen vuotta ja kuvailee sinkkuelämäänsä rauhalliseksi. Miehiin hän tekee vaikutuksen olemalla yksinkertaisesti oma itsensä.

Lue myös: Temptation Island Suomen miessinkut julki: "Jos selkä on notko, mä voin olla sun jalkovälityyny"

Kilpailut

Uusimmat