Kuva: AOP

Kobe Bryantin kuolemasta vuosi - Vanessa-leski julkaisi musertavan kirjoituksen

26.01.2021 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Vanessa Bryant kirjoittaa, ettei tragedia tunnu vieläkään todelliselta.

Koripallotähti Kobe Bryantin ja hänen 13-vuotiaan tyttärensä Giannan kuolemasta on tänään tiistaina kulunut tasan vuosi. Kobe ja Gianna menehtyivät helikopterionnettomuudessa. Kobe Bryant oli menehtyessään 41-vuotias. Onnettomuudessa kuoli myös seitsemän muuta ihmistä.

Kobea ja Giannaa jäi kaipaamaan muun muassa Bryantin vaimo Vanessa Bryant, 38. Nainen on jakanut sosiaalisessa mediassa kirjeen, jonka Gianna-tyttären ystävä Aubrey on kirjoittanut hänelle. Aubrey kuvaa kirjeessä, millaisen vaikutuksen Gigiksi kutsuttu tyttö teki ihmisiin ympärillään ja kuvaili ystäväänsä muun muassa kiltiksi ja välittäväksi.

Vanessa Bryant on jakanut kirjeen seuraajilleen koskettavilla saatesanoilla.

”Kiitos, kun jaoit muistojasi Gigistäni kanssani ja annoit minun jakaa tämän Instagramissa. Gigini on uskomaton, ja todella arvostan kaunista kirjettäsi. Hän rakastaa sinua niin paljon. Kaipaan pikkuistani ja Kob-Kobia niin paljon. En koskaan ymmärrä, miksi ja miten tämä tragedia tapahtui niin kauniille, ystävällisille ja upeille ihmisille. Se ei vieläkään tunnu todelliselta”, Vanessa Bryant kirjoittaa.

Koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Vanessa ja Kobe Bryant olivat naimisissa 19 vuoden ajan ja he saivat neljä lasta yhdessä. Gianna-tytär oli seuraamassa isänsä jalanjäljissä koripallouralle. Helikopterionnettomuus tapahtui, kun Kobe ja Gianna olivat matkalla tyttären koripallo-otteluun.

Lue myös: Paul Stanley muisteli edesmennyttä Kobe Bryantia KISSin keikalla - "Suuri roolimalli"

Lue myös: Muotisuunnittelijan kunnianosoitus Kobe Bryantille kohautti somessa: "Epäkunnioittavaa ja mautonta"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat