Kuva: Emmi Moilanen

Anna: Krista Kosonen muutti Norjaan ja löysi apua arkeen yllättävästä paikasta

27.01.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kosonen on ollut kuvaamassa Beforeigners-sarjaa.

Näyttelijä Krista Kososen, 37, muutti viime syksynä Norjaan, jotta voi keskittyä kuvaamaan Beforeigners-sarjaa. HBO-palvelussa nähtävä sarja on saamassa nyt toisen tuotantokauden.

- Koronan takia pääsimme käymään Suomessa syksyn aikana vain kerran. Silloin vietimme isänpäiväviikonlopun Nauvossa, Kosonen kertoo Anna-lehdelle. Kosonen asuu Norjassa tyttärensä kanssa ja Kososen aviomies ja tyttären isä Antti Jokinen on kuvannut Omerta-toimintajännäriä Suomessa ja Virossa.

Koronarajoitukset ovat estäneet sen, että Kosonen ei ole pystynyt näkemään ystäviään tai perhettään. Apua kiireiseen kuvausarkeen löytyi yllättävästä paikasta.

- Onneksi tajusin heti syksyllä varautua pahimpaan. Suomalaiset Oslossa -Facebook-ryhmän kautta löysin avuksi ihanan Annin, joka oli virkavapaalla turkulaisesta päiväkodista. Hän tuli meille aina aamuisin ja ryhtyi keittämään Selmalle puuroa, kun itse lähdin kuvauksiin. Myöhemmin hän vei lapsen päiväkotiin ja oli apuna taas illalla.

Beforeignersin synopsis kuuluu seuraavasti:

"Ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden, merellä tapahtuvien valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä: kivikaudelta, viikinkiaikakaudelta ja 1800-luvun lopulta. Kukaan ei ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, eikä menneestä tulleilla ”beforeignereiksi” kutsutuilla ihmisillä itsellään ole tapahtuneesta muistikuvaa.

Lue myös: Krista Kosonen viikinkinä! Tyylikkäällä kuvalla hurjasti kehuja

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat