Kuva: AOP

Menikö sinultakin ohi? Halseyn raskauspaljastuksessa on koskettava piiloviesti

29.01.2021 08:15 - Iiro Myllymäki

Halsey odottaa lasta kärsittyään aiemmin keskenmenoista.

Laulajatähti Halsey, 26, paljasti keskiviikkona Instagram-päivityksellä olevansa raskaana. Kauniissa julkaisussa on piiloviesti, joka monelta on oletettavasti mennyt ohi, kirjoittaa Los Angeles Times.

Halsey, oikealta nimeltään Ashley Frangipane, pitää kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa sateenkaaren väreissä kylpevää bikinien yläosaa, ja sateenkaari toistuu myös kuvatekstissä emojin muodossa.

Jos päivitys ei näy, näet sen myös täältä.

Sateenkaarella on Halseyn tausta tuntien erityinen merkitys. Sateenkaarivauvaksi kutsutaan lasta, joka saadaan aiemman keskenmenon tai keskenmenojen jälkeen. Halsey on kertonut aiemmin kokeneensa useamman keskenmenon. Sateenkaari edustaa myrskyn ja sateen jälkeistä tilaa, joten tästä syystä sanaa käytetään viittaamaan myös keskenmenon jälkeiseen raskauteen.

Halsey on viitannut sateenkaarivauva-termiin myös Twitterissä.

"Minun sateenkaareni", nainen kirjoittaa ytimekkäästi sateenkaariemojin kera.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Sateenkaari symboloi myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, ja Halsey on tullut tunnetuksi voimakkaana HLBTIQ+-ihmisten puolestapuhujana. Halsey itse on biseksuaali.

Halseyn lapsen isä on hänen poikaystävänsä Alev Aydin, 37, joka työskentelee käsikirjoittajana ja tuottajana. People-lehden mukaan pariskunta on seurustellut useiden kuukausien ajan ja pitänyt suhteensa pääosin yksityisenä.

Lue myös: Laulaja Halsey julkaisi itsestään syömishäiriökuvan ja kritiikkiä sateli heti - "Olen pahoillani"

Lue myös: Halseyn look tuo mukanaan tuulahduksen nollarimuotia - päästää myös syksyn trendivärin oikeuksiinsa

Lähteet: Los Angeles Times, Elle

Kilpailut

Uusimmat