Kuva: AOP

Justin Timberlake täytti 40 vuotta - vaimo Jessica Bieliltä vuolas ylistys someen

01.02.2021 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Justin Timberlakella ja Jessica Bielillä on kaksi yhteistä lasta.

Poptähti ja näyttelijä Justin Timberlake täytti sunnuntaina 40 vuotta. Tämän kunniaksi tähden vaimo Jessica Biel, 38, jakoi Instagram-tilillään suloisen päivityksen, jolla hän toivotti miehelleen hyvää syntymäpäivää.

”Ei ole ketään toista, jonka kanssa minulla olisi yhtä hauskaa, jonka kanssa nauraisin yhtä paljon, jota kohtaan tuntisin yhtä voimakkaasti tai jonka kanssa minulla olisi yhtä paljon yhteistä historiaa. Teen sinulle tänään kunniaa, rakas. Ja toivotan sinulle mitä luovinta ja täyttymyksellisintä vuotta. Hyvää 40-vuotispäivää, rakkaani”, Biel kirjoittaa.

Kuvina nainen on jakanut otoksia pariskunnan yhteisten vuosien varrelta. Päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Jessica Biel ja Justin Timberlake ovat juuri saaneet toisen lapsensa. Parin vanhempi lapsi on nyt viisivuotias. Pariskunta on ollut jo pitkään yhdessä, ja he menivät naimisiin vuonna 2012.

Justin Timberlake tuli tunnetuksi 1990-luvun lopussa ’NSYNC-poikabändistä. Mies hyppäsi soolouralle vuonna 2002, ja hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa Cry Me a River, SexyBack ja Can’t Stop the Feeling.

Lue myös: Justin Timberlake on saanut toisen pojan - kuinka kahden lapsen isän arki on muuttunut?

Lue myös: Justin Timberlake kertoi mielipiteensä pilkatusta kokofarkkuasustaan - 'Toimisi tänä päivänä'

Lähde: ET Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat