Kuva: AOP

Kim Kardashianin huhutaan suunnittelevan hulppeita erojuhlia - nähdäänkö myös uutuussarjassa?

02.02.2021 23:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kanye Westin ja Kim Kardashianin ympärillä vellovat erohuhut.

Tällä hetkellä maailmalla vellovat jatkuvat erohuhut Kim Kardashianin, 40, ja Kanye Westin, , ympärillä. Pariskunnan suhde on ollut tapetilla viimeisten vuosien aikana ja he ovat käyneet suhteessaan läpi jos monenmoista käännettä. Nyt lähipiiri on kertonut, että pariskunta todella  suunnittelee eroavansa. 

Amerikkalaismedioiden mukaan Kardashian suunnittelee tällä hetkellä jättimäisiä "erojuhlia", joissa hän haluaa juhlistaa avioliittonsa päättymistä perheen ja ystävien kesken. Kerrotaan, että realitytähti olisi suunnittelemassa jopa saaren vuokraamista tähän käyttöön. Myös lapset ovat tervetulleita yksityissaarelle juhlimaan.

Lähipiirin mukaan juhlissa olisi ajatuksena on tanssia, juoda drinkkejä, kokea hemmottelua ja rentoutua. Juhlat on tarkoitus ikuistaa myös Kardashianin uuteen sarjaan, joka tehdään yhteistyössä Disneyn ja striimausalusta Hulun kanssa.

Kim Kardashian ja Kanye West eivät ole vielä vahvistaneet erohuhuja, vaikka mediat ovatkin saaneet aiheesta ahkerasti kommentteja lähipiiristä ja tuttavilta.

Lue myös: Khloé Kardashian paljasti raskausarpensa - julkaisu sai fanien mielipiteet jakautumaan

Lue myös: Kuin Emma Watson! Kari Lewis, 31, sai kuulla kommentteja yhdennäköisyydestä jo lapsena

Lue myös: Avioeron jälkeiset vuodet ovat olleet rankkoja Angelina Jolielle - kertoo rehellisesti tunteistaan

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat