Kuva: AOP

Nick Jonas kosi Priyanka Chopraa vain kahden kuukauden deittailun jälkeen: "Se oli todellinen shokki"

03.02.2021 15:15 - Senja Rapila

Priyanka Chopra, 38, ja Nick Jonas, 28, alkoivat deittailemaan vuonna 2016. He menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin.

Priyanka Chopra, 38, ja Nick Jonas, 28, ovat yksi Hollywoodin suloisimmista pareista, näin moni voisi sanoa. Parin romanssi syttyi nopeasti vuonna 2016 sen jälkeen, kun Nick laittoi Priyankalle viestiä Twitter-palvelussa.

Viestittelyn alkamisen jälkeen kului noin kahdeksan viikkoa, jonka jälkeen Nick kosi  rakastettuaan. Priyanka kertoo tuoreessa haastattelussa, että vaikka hän tiesi menevänsä jonain päivänä miehen kanssa naimisiin, aikainen kosinta tuli hieman shokkina.

- En odottanut kosintaa siinä vaiheessa.. olimme deittailleet vain kaksi kuukautta! Priyanka toteaa haastattelussa.

- Odotin sen tapahtuvan, mutta se oli silti todellinen shokki. Päästin kuitenkin irti kontrollista ja heittäydyin hetken vietäväksi.

Deittailun aikana pari tapasi satunnaisesti ja viestitteli jatkuvasti erossa ollessaan. Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran noin kaksi vuotta ennen deittailun alkamista. Tuolloin Priyanka oli päättänyt pitää tauon deittailusta ja miehistä.

- Tapasimme satunnaisesti kahden vuoden aikana. Tekstailimme ja muuta, osa minusta varmasti halusi jotain vakavaa. Halusin kuitenkin pitää taukoa miehistä. En halunnut romanttista suhdetta kenenkään kanssa, hän toteaa.

- Nickissä on vain aina ollut jotain erityislaatuista, jonka vuoksi aina päädyimme pitämään yhteyttä toisiimme.

(kuva: AOP)

Lue myös: Priyanka Chopra paljasti kauneuskikat, joista ei tingi - vannoo erityisesti yhden niksin nimeen

Lue myös: Priyanka Chopra yllätti laulajamiehensä aamulla ihanalla tavalla - video sulatti somekansan sydämet

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren hempeilykuvat olivat liikaa - puolustaa nyt päätöstään tuoda onneaan esille

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat