Kuva: AOP

Priyanka Chopralle ehdotettiin rintaleikkausta uran alussa - elokuvaohjaajan arvioiva katse satutti

09.02.2021 21:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä oli epävarma, voiko menestyä alalla, jos hän ei suostu kauneusoperaatioihin.

Näyttelijä Priyanka Chopra, 38, muistelee elämäkertakirjassaan uransa alusta tapausta, joka sai hänet pohtimaan omaa kelpaavuuttaan alalle. Nainen oli voittanut vuonna 2000 Miss Maailma -kilpailun, josta hän ponnisti tv- ja elokuvauralle.

Muun muassa Metro-sivusto uutisoi, että Chopran ensimmäinen kohtaaminen erään elokuvatuottajan kanssa meni heti naisen ulkonäön ruotimiseen.

”Juttelimme niitä näitä muutaman minuutin, ja sitten tuottaja / ohjaaja pyysi minua seisomaan ja pyörähtelemään hänelle. Tein niin. Hän katsoi minua pitkään ja tarkkaan arvioivalla katseella. Sitten hän ehdotti, että menisin rintaleikkaukseen, korjaisin leukani ja ottaisin vähän täytettä peppuuni. Hän sanoi, että jos haluan olla näyttelijä, minun täytyy korjauttaa mittasuhteeni ja että hän tietäisi sopivan lääkärin Los Angelesista”, Chopra kirjoittaa Unfinished-kirjassaan.

Priyanka Chopran tuolloinen manageri kannatti elokuvatuottajan ideaa. Chopra itse hämmentyi tilanteesta.

”Poistuin paikalta tuntien oloni hämmentyneeksi ja pieneksi. Oliko hän oikeassa, että en voisi menestyä ilman, että niin monia kehoni osia ’korjailtaisiin’?” Chopra kirjoittaa.

Nainen kuitenkin päätti olla ottamatta kyseisiä leikkauksia ja vaihtoi myös manageriaan. Priyanka Chopra kertoo Metrolle, että tällaiset naisille kohdistetut puheet ovat valitettavan yleisiä alalla ja ne katsotaan normaaleiksi. Naisia ei kannusteta hänen mukaansa puhumaan näistä aiheista ja puolustamaan itseään, jotta heitä ei aleta pitää hankalina työkumppaneina alalla.

Lue myös: Priyanka Chopra paljasti kauneuskikat, joista ei tingi - vannoo erityisesti yhden niksin nimeen

Lue myös: Nick Jonas kosi Priyanka Chopraa vain kahden kuukauden deittailun jälkeen: "Se oli todellinen shokki"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat