Kuva: AOP

Taitoluistelija Adam Rippon meni kihloihin suomalaisen miesystävänsä kanssa - ihanat kuvat someen

11.02.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Adam Rippon ja Jussi-Pekka Kajaala ovat seurustelleet vuodesta 2018 alkaen.

Menestynyt taitoluistelijatähti Adam Rippon, 31, on mennyt kihloihin suomalaisen rakkaansa Jussi-Pekka Kajaalan kanssa. Rippon on jakanut suloisia yhteiskuvia Kajaalan kanssa Instagramissa uutisen yhteydessä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Samaisessa päivityksessä Rippon kertoo, että pariskunta ei koronapandemian takia päässyt näkemään toisiaan lähes lainkaan viime vuonna.

Kun vihdoin tuli mahdollisuus lähteä näkemään häntä Suomeen, tartuin siihen. Olin siellä lähes kahden kuukauden ajan”, Rippon kertoo Instagramissa.

Adam Rippon on kertonut People-lehdelle antamassaan haastattelussa, että pari ei ole vielä alkanut tehdä hääsuunnitteluja. Mies kertoo, että kaksikko oli päättänyt hoitaa kosinnan yhdessä, joten he hankkivat sormukset yhdessä ja polvistuivatkin samaan aikaan.

- Olen innoissani menossa naimisiin JP:n kanssa, koska hän on ihan paras tyyppi. Hän on ystävällinen, hauska ja yhtä kaunis sisältä kuin ulkoakin, Rippon sanoo.

Pariskunta on saanut sosiaalisessa mediassa hurjan määrän onnitteluja. Adam Ripponia seuraa Instagramissa yli 830 000 ihmistä. Rippon nousi suureen suosioon vuoden 2018 talviolympialaisissa Pyeongchangissa, missä hän oli mukana voittamassa pronssia taitoluistelun miesten joukkuekilpailussa. Rippon on ensimmäinen avoimesti homoseksuaalinen mies, joka on edustanut Yhdysvaltoja talviolympialaisissa.

Adam Rippon ja kiinteistönvälittäjä Jussi-Pekka Kajaala alkoivat seurustella vuonna 2018 tavattuaan toisensa Tinder-deittisovelluksessa.

Lue myös: Olympialaistähti ja suomalainen poikaystävä hassuttelivat punaisella matolla - katso kuvat

Lue myös: Yhdysvaltalainen urheilijatähti esitteli suomalaisen poikaystävänsä punaisella matolla - katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat