Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin uuden miehen eksä tykkäsi kitkerästä kommentista: "Travis vaihtoi huonompaan"

18.02.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kardashianin uuden mielitietyn Travis Barkerin ex-vaimo Shanna Moakler ei ole suoraan kommentoinut exänsä uutta suhdetta.

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian, 41, ja Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker, 45, julkistivat juuri suhteensa. Vietettyään ensimmäistä kertaa ystävänpäivää yhdessä pariskunta toi suhteensa julki yksinkertaisella Instagram-päivityksellä.

Rokkarin entinen vaimo, malli Shanna Moakler, 45, ei ole suoraan kommentoinut suhdeuutista, mutta välillisesti hän on tehnyt mielipiteensä tiettäväksi. E! Online uutisoi, että Moakler on tykännyt Instagram-päivitykseensä tulleesta kommentista, jossa Kardashiania on verrattu Moakleriin.

”Tuo nainen ei ole mitään sinuun verrattuna. Travis vaihtoi selvästi huonompaan”, kuului kommentti, josta Moakler tykkäsi.

Jotkut ovat kuitenkin kommenteissaan pahastuneet siitä, että Kardashiania ja Moakleria on nyt alettu verrata keskenään.

”Voisimmeko olla asettamatta naisia toisiaan vastaan?” toivoo eräs kommentoija.

Travis Barker ja Shanna Moakler menivät naimisiin vuonna 2004 ja erosivat kaksi vuotta myöhemmin. Ero virallistettiin vuonna 2008, mutta kaksikko yritti vielä saada suhdettaan toimimaan hetken tämän jälkeenkin. Heillä on kaksi yhteistä lasta, jotka ovat nyt teini-ikäisiä.

Lue myös: Rokkirumpali kommentoi Kourtney Kardashianin julkaisua ja fanit sekosivat: "Missä pusukuva viipyy?"

Lue myös: Kaley Cuoco hehkuttaa avioliittoaan - kirjoitus sai exän kommentoimaan hämmentyneenä

Lähde: E! Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat