Kuva: AOP

Laura Lepistö, 32, säteilee raskausonnea hyisen avannon edessä - kertoo kaipaavansa yhtä asiaa

23.02.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lepistö voitti taitoluistelu-urallaan muun muassa EM-kultaa.

Uransa päättänyt taitoluistelija Laura Lepistö, 32, ja hänen aviomiehensä Tommi Huovinen ilmoittivat helmikuussa, että odottavat esikoistaan.

Nyt Lepistö on julkaissut Instagram-sivullaan kuvaparin, jossa säteilee raskausonnea hyisen avannon edessä. Samalla entinen huippu-urheilija kiittää seuraajiaan viesteistä ja kertoo kaipaavansa avantouintia.

"Palikat alkaa pikkuhiljaa antamaan tälle parin viikon takaiselle pasta bumpille tilaa. Kiitos kaikista sydämellisistä viesteistä, keskusteluista ja onnitteluista kuluneen viikon aikana. On ollut aika ihana ja jännä huomata miten lapsiuutiset yhdistää, ja luo keskusteluita ja kokemusten vaihtoa uusienkin ihmisten kanssa. Tuntemattomassa vanhemmuusgeimissä vertaistuki, vinkit ja kokemukset tuntuu kyllä kultaakin kalliimmalta. Jatketaan siis ajatusten vaihtoa inboxissa", Lepistö kirjoittaa ja jatkaa:

"Jos jotain tänä täydellisenä lumitalvena on haikaillut, niin kunnon avantouintia. En oo uskaltanut raskausaikana käydä avannossa, vaikka siitä jonkin verran kokemusta onkin ennestään. Jotenkin mulla avanto aina eniten tuntuu mahassa. Tässäkin kastui vaan jalat, mutta ei se samaa euforista kohinaa tuo."

Kaunis julkaisu on saanut Lepistön seuraajilta paljon kehuja.

"Kaunis maha"

"Niin söpö vauvamasu"

"Ihana kuva!"

Lepistö voitti urallaan useita mitaleita niin SM- kuin EM-kisoista. Kultaa hän sai muun muassa Helsingin EM-kisoissa vuonna 2009.

Julkaisun näet alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Vauvaonnea! Antti Luusuaniemi ilmoittaa iloisesta uutisesta

Kilpailut

Uusimmat