Kuva: AOP

Lady Gagan koirat varastettiin - ulkoiluttajaa ammuttiin tilanteessa neljästi rintaan

26.02.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lady Gaga lupaa hurjaa summaa koiriensa löytäjälle.

Lady Gagan, 34, koirien ulkoiluttaja Ryan Fisher joutui keskiviikkona 24. helmikuuta karmivaan tilanteeseen kesken lenkin. Häntä ammuttiin neljästi rintaan ja samalla kaksi kolmesta koirasta joutui varkaiden käsiin. Yksi koirista pääsi pakenemaan ja on tällä hetkellä toimitettuna turvaan.

Tietojen mukaan ampumisen kohteeksi joutunut Fisher toipuu vammoistaan. 

Los Angelesin poliisin mukaan ryöstö tapahtui noin klo 21.40 keskiviikkoiltana Hollywoodin Sierra Bonita -kadulla. Tietojen mukaan epäilty käytti puoliautomaattiasetta ja pakeni paikalta autolla.

- Koko perheemme on tilanteesta järkyttynyt ja rukoilemme, että Kojia ja Gustavoa ei vahingoiteta. Auttakaa meitä nappaamaan ryöstäjä. Lady Gaga tarjoaa 500 000 dollarin (reilun 400 000 euron) palkkion tiedosta, joka auttaa löytämään koirat, Gagan isä Joe Germanotta kertoi lehdistölle.

Gaga itse ei ollut tapahtuma-aikaan lähistöllä, sillä hän on parhaillaan Italiassa kuvaamassa Gucci-elokuvaa, jossa hän esittää Patrizia Reggiania. Gagan rinnalla elokuvassa nähdään joukko tuttuja kasvoja, kuten Al Pacino, Jared Leto sekä Adam Driver.

Lue myös: Lady Gaga kiittää isoäitiään elämänsä suunnan muuttamisesta - kertoo käänteentekevästä hetkestä

Lue myös: Kasvomaski taipuu myös juhlatyyliin - katso Lady Gagan erikoiset MTV Video Music Awards -lookit

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat