Kuva: All Over Press

Kourtney Kardashianin miesystävän eksä äänessä jälleen - on onnellinen suhteesta "yhdellä ehdolla"

27.02.2021 15:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Shanna Moakler, 45, on nyt kommentoinut suhdetta virallisessa haastattelussa.

Kourtney Kardashianin, 41, ja muusikko Travis Barkerin, 45, uusi suhde on puhuttanut paljon viimeaikoina. Erityisesti Barkerin ex-vaimolla Shanna Moaklerilla, 45, on tuntunut olevan paljon mielipiteitä asiasta - tai ainakin näin ulkomaiset mediat ovat huomioineet.

Sen lisäksi, että Moakler on suhteen virallistamisen jälkeen tykännyt kitkerästä kommentista koskien eksänsä uutta suhdetta, julkaisi hän aiemmin tällä viikolla Instagram Tarinoissaan kuvan, missä hän kuittasi suoraan eksälleen.

Nyt mediat ovat tavoittaneet Moaklerin ja saaneet tältä viralliset kommentit koskien eksänsä uutta suhdetta Kardashianin kanssa. Virallisissa kommenteissa hän ei ole enää kuittaillut eksälleen, vaan vetänyt suhteen hyväksymiselle yhden ehdon:

- Niin pitkään kun hän on mahtava lapsiani kohtaan ja he ovat molemmat onnellisia, niin olen onnellinen heidän puolestaan. Olen oikeasti todella onnellinen heidän puolestaan. Minulla ei ole mitään kaunoja ketään kohtaan, Moakler on kertonut haastattelussa.

- Mielestäni he ovat olleet ystäviä todella pitkän aikaa. Lapseni tuntuvat tykkäävän hänestä (Kourtneystä) todella paljon.

Barker ja Moakler olivat naimisissa vuosina 2004-2008. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Kyseisen avioliiton jälkeen Barker ei ole vielä mennyt uusiin naimisiin.

Lue myös: "Ei, en ole käynyt leikkauksessa" - Khloé Kardashian joutui puolustelemaan "venyneitä" raajojaan

Lue myös: Little Mix -tähti treenasi ja näännytti itseään ollakseen hoikempi: "Kuvittelin sen tuovan onnen"

Lue myös: Scott Disick oli valmis kosimaan Kourtney Kardashiania - faneilta erilaisia teorioita

Lähde: US Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat