Kuva: Marica Rosengård / Elokuvayhtiö Komeetta

Kikka!-elokuvan näyttelijäkaarti julki - mukana muun muassa Martti Suosalo ja Aku Hirviniemi

04.03.2021 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elokuvan pääosassa nähdään Sara Melleri.

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna siitä, kuinka Kikka-elokuvan päärooliin on valittu näyttelijä Sara Melleri.

- Kikan rooli tuntuu unelmien täyttymykseltä, joka tulee vain kerran elämässä ja olen siitä hyvin kiitollinen. Muistan elävästi nähneeni Kikan Mä haluun viihdyttää -musavideon 4-5-vuotiaana ja muistan miten hänen pinkkinä hehkuva naiseutensa teki minuun suuren vaikutuksen. Kikka on ollut näyttävä diskokuningatar, lasten laulattaja, tanssilavojen suosikki, räjähtelevä, herkkä, kompleksinen ja ihana – mikään ei ole näyttelijänä kiinnostavampaa kuin sukeltaa tällaisen taiteilijan elämään ja saada tuoda meidän versiomme Kikasta valkokankaalle, Melleri kertoi tuolloin tiedotteessa.

Nyt myös muut elokuvan näyttelijät on julkaistu. Muissa päärooleissa nähdään lukuisia tuttuja kasvoja. Kikan DJ ja toimittaja ystävää Paulaa esittää Elena Leeve, Kikan miestä Henkkaa Jakob Öhrman, Ile Vainiota Aku Hirviniemi, Junnu Vainiota Martti Suosalo ja levyfirman pomoa Kai Vaine.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Kikka! kertoo rohkeasta ja vilpittömästä ihmisestä. Se on elokuva naisesta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2022.

Lue myös: Iskelmälaulaja Kikasta tehdään elokuva - "Muistutus 80-luvun arvomaailmasta"

Kilpailut

Uusimmat