Kuva: AOP

Alexi Laihon kuolinsyy selvisi - Kimberly Gossilta koskettava Instagram-päivitys

05.03.2021 08:26 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Laihon kuolemasta uutisoitiin tammikuussa.

Tammikuun 4. päivä maailma sai suru-uutisen. Yksi maailman tunnetuimmista kitaristeista, Alexi Laiho oli kuollut vain 41-vuotiaana.

Laihon ensimmäinen vaimo Kimberly Goss kertoo Instagram-tilillään saaneensa Laihon ruumiinavauskertomuksen torstaina. Gossin julkaisemassa päivityksessä todetaan, että Laihon kuolinsyy oli alkoholin aiheuttama maksan rasvarappeutuminen ja haiman sidekudostuminen.

Tämän lisäksi Goss päivityksessä todetaan, että Laihon elimistöstä löytyi särkylääkkeitä, oipioideja sekä unilääkkeitä.

Päivityksessään Goss kehottaa kaikkia päihdeongelmien kanssa painivia hakemaan itselleen apua. 

"Sinun ei tarvitse kohdata samaa kohtaloa. Jos ihmiset yrittävät auttaa sinua, muista, että he tekevät sen rakkaudesta ja huolesta, joten älä työnnä heitä pois. Älä ympäröi itseäsi tekijöillä, jotka vahvistavat riippuvuuttasi. Olkoon tämä varoittava tarina siitä, että kukaan ei ole voittamaton."

Goss kertoo myös suunnittelevansa päihdeongelmaisten auttamiseen keskittyvän säätiön tai hyväntekeväisyysjärjestön perustamista Suomeen. 

Koko päivityksen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Alexi Laihon ja rumpali Jaska Raatikaisen perustama Children of Bodom aloitti uransa vuonna 1993, ja yhtye oli yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä metalliyhtyeistä aina vuoden 2019 lopulla nähtyyn jäähyväiskonserttiin saakka. Viime vuonna Alexi Laiho muodosti ympärilleen Bodom After Midnight -kokoonpanon, joka ehti äänittää kolme kappaletta ja kuvata yhden musiikkivideon, jotka julkaistaan postuumisti vielä määrittelemättömänä ajankohtana.

Lue myös: Alexi Laihon kuolema järkyttää syvästi sosiaalisessa mediassa: "Onko tämä pahaa unta?"

Lue myös: Alexi Laihon hautajaisista julkaistiin kuva - kuolinilmoituksessa koskettava runo

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat